Boeken, films & muziek

Series

We leven in de gouden tijd van de topseries. Om de paar maanden komt er wel een nieuwe serie uit die onze verbeelding op hol doet slaan. Wil je die lekker bingewatchen? Dan kan je bij wehkamp alle ser ...

2315 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Series

Je hebt niets te doen, het regent buiten en de temperatuur binnen is aangenaam. Wat is er dan leuker dan onder een knus dekentje kruipen en de hele avond of dag series bekijken? Je helemaal onderdompelen in de leefwereld van jouw favoriete personages en hun belevenissen. De handigste manier om dat te doen, blijft toch via Blu-ray of dvd. Geen vervelende reclame tussendoor, gewoon opzetten en pauzeren wanneer je wil.

De beste titels van het moment

Bij wehkamp vind je de beste topseries van het moment, veelal zowel op Blu-ray als op dvd. Kies voor een oude serie waarbij je meteen een seizoen of 10 na elkaar kan bekijken, of voor de nieuwe topnamen waar het elk seizoen nog spannend afwachten is! Bij wehkamp vind je bovendien vaker wel dan niet een gezonde selectie aan topseries tegen een sterk verminderde prijs. Profiteer ervan wanneer het kan!

De juiste fit voor jou

Geen twee mensen zijn dezelfde en het spreekt dan ook voor zich dat niet iedereen dezelfde smaak deelt. Gelukkig zijn er meer dan voldoende titels om voor elk wat wils te bieden. Gruwelen met The Walking Dead, de wondere wereld van Dr. House of nostalgie met Dawson’s Creek. Liever een leuke film? Dan kan je bij wehkamp ook de nieuwste films terugvinden.

Series wil je liefst zo snel mogelijk bekijken. Daarom levert wehkamp razendsnel aan huis. Wij verzenden bovendien gratis vanaf 20.-.