Boeken, films & muziek

Romans

De roman wordt om de zoveel tijd doodverklaard. En rijst vervolgens uit z’n eigen weer op, om het maar eens literair verantwoord te zeggen. De roman is nog steeds springlevend. Op deze pagina vindt je ...

7612 resultatensorteren op
aanbevolen

Romans

Hou jij er wel van om met een boek op de bank of in bed te kruipen? Bekijk dan eens ons aanbod romans. Met de romans van schrijvers zoals Ronald Giphart, Jojo Moyes en Isabel Allende zit er voor iedereen wel een leuk boek tussen. Bekijk alle bestsellers van dit jaar en maak je keuze.

Van drama tot historie

Ben jij fan van chicklits? Dan zijn de boeken van Ierse schrijfster Cecilia Ahern echt iets voor jou. Ga je liever voor een boek met iets meer drama? Ook daarvoor vind je voldoende aanbod in de categorie romans. Bijvoorbeeld de ‘Vijftig tinten’-serie van EL James. Populair bij heel veel vrouwen, natuurlijk ook door de films die ervan gemaakt zijn. Maar je vindt bij wehkamp ook historische romans. Kortom, voor ieder wat wils.

Bestellen

Heb jij een vriendin die houdt van lezen? Dan is een roman natuurlijk ook leuk om cadeau te geven. En bij wehkamp geldt: als je dat mooie boek vandaag voor 23:59 uur bestelt, dan heb je ‘m waarschijnlijk morgen al in huis.