Religie

Bijbel- en godsdienstboeken

De Bijbel is het wereldwijd meest verkochte en gelezen boek. Het wordt ook wel gezien als één van de invloedrijkste boeken ter wereld en is het heilige boek van de christenen. Bekijk het aanbod Bijbel ...

1219 resultatensorteren op
aanbevolen

Bijbels

Ben je vroeger opgegroeid met dit eeuwenoude boek en geef je deze verhalen graag door aan je kinderen? Op zoek naar een uniek verjaardagscadeau of iets om te geven bij een doop of communie? Bekijk dan het aanbod Bijbels op de site. Natuurlijk komt dit boek ook goed van pas als je zelf graag leest of meer wil weten over het christelijk geloof. De Bijbel is er in allerlei verschillende uitvoeringen, dus heeft wehkamp voor ieder wat wils te bieden.

Onze collectie Bijbels

Dit boek is er voor iedere leeftijdscategorie. Zo zijn er kinderbijbels voor kinderen, maar ook Bijbels die voor volwassenen gemakkelijk leesbaar zijn. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht: er zijn ook boeken die rijkelijk zijn voorzien van plaatjes of prenten. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden. Doe jezelf of een ander een plezier met dit unieke boek en maak kennis met talloze Bijbelse helden!

Nog meer boeken

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Jezus en wil je nog meer fantastische verhalen lezen van mensen die iets hebben betekend in de geschiedenis en van wie de boodschap nog steeds actueel is? Neem dan zeker eens een kijkje bij de collectie biografieën. Ongetwijfeld zit er iets van je smaak bij.

Bestel vandaag nog het meest verkochte boek ter wereld bij wehkamp en begin morgen aan je ontdekking van de eeuwenoude boodschap van het christelijk geloof. Wij verzenden altijd gratis vanaf 20.-.