Boeken, films & muziek

Prentenboeken

In een prentenboek vertellen tekst en illustraties samen een verhaal. Sommige prentenboeken hebben zelfs helemaal geen tekst. Prentenboeken zijn ideale voorleesboeken voor ouders, opa's en oma' ...

2788 resultatensorteren op
aanbevolen

Prentenboeken

Vond jij het ook zo fijn dat je ouders je vroeger verhalen voorlazen en wil je dit graag doorgeven aan je eigen kinderen? Een prentenboek wordt over het algemeen geschreven en geïllustreerd voor kinderen van drie tot zes jaar oud. De korte verhalen inclusief prenten zijn bij uitstek geschikt om voor te lezen aan deze doelgroep. Je zoon of dochter op bed brengen wordt daarmee een stuk gezelliger. Bovendien prikkel je met dit boek de fantasie van kinderen en dit heeft een positieve invloed op de groeiontwikkeling! Leuk om te geven als cadeautje of gewoon zomaar.

Prentenboeken voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid vind je op onze site een passend prentenboek. Een prentenboek komt goed van pas tijdens een verjaardag, maar is ook ideaal als je zoon of dochter wat beter begint te praten. De grappige en aansprekende illustraties zijn immers een perfect aanleiding om je kind nieuwe woordjes te leren. Prentenboeken zijn er voor kinderen in elke leeftijdscategorie. Beleef je kindertijd opnieuw en kies voor een mooi prentenboek op onze site.

Nog meer boeken

Natuurlijk vind je bij wehkamp veel meer dan alleen prentenboeken. Is jouw zoon of dochter gek op koken? Bekijk dan onze collectie kinderkookboeken. Daarmee laat je je kind lekker kokkerellen!

Bestel de allermooiste prentenboeken dan kan je er jouw kindje uit voorlezen. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.