Boeken, films & muziek

Muziekboeken

Het leven is niets zonder goede muziek. Elke muziekliefhebber zal dat ongetwijfeld beamen. Wanneer je gek bent op muziek of mensen die daar iets nuttigs over vertellen, verwen jezelf dan met een muzie ...

410 resultatensorteren op
aanbevolen

Muziekboeken

Als je graag in de muziekhistorie duikt van een bepaald genre muziek of met plezier een muziekbiografie leest van een artiest, dan zit je op onze site helemaal goed. In het veelzijdige assortiment muziekboeken vind je zeker een goed boek om in huis te halen. Geef het een mooi plekje in jouw kleine bibliotheek en lees het onder het genot van een lekker wijntje. Een muziekboek is ook altijd leuk om cadeau te geven aan een andere muziekliefhebber of aan een radiomaker. Zeker tijdens de feestdagen komt zo'n boek altijd goed van pas!

Onze collectie muziekboeken

Of je nu op zoek bent naar een biografie van jouw favoriete popidool of graag achtergrondinformatie leest over bepaalde hits, wehkamp heeft het allemaal. Er zijn allerlei soorten muziekboeken en dat zie je terug in ons gevarieerde aanbod. Laat je inspireren door radio-dj's die je graag iets bijbrengen over de grootste hits aller tijden of maak kennis met een uniek stukje muziekgeschiedenis.

Nog meer boeken

Zodra je favoriete muziekboek uit is, kan je bij wehkamp op zoek naar een ander soort boek. Op de website profiteer je van een breed aanbod aan literatuur. Ideaal voor een vakantie of ter ontspanning in het weekend.

Maak gebruik van de zoekfilter en koop vandaag nog je favoriete muziekboeken online, dan kan je morgen al van je aanwinst genieten. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.