Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

home Boeken, films & muziek Managementboeken

Managementboeken

743 artikelen

Je wilt je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Of een eigen onderneming beginnen? Of lekker lachen om de newspeak van de jungle die kantoorleven heet? Dan ben je hier aan het juiste adres met titels als Uitrollen is het nieuwe doorpakken, De zeven eigenschappen van effectief leiderschap en Masterclass ondernemen. Keep it agile met je hands on mentaliteit!

Managementboeken

Ben jij op zoek naar een managementboek om je kennis te vergroten? Of je nou je meer te weten wil komen over leiderschap, persoonlijke groei of communicatie, wij bieden verschillende managementboeken om jou tot nieuwe inzichten te laten komen.

Managementboeken voor jou

Heb jij al jaren een eigen bedrijf? Of ben je net klaar met je studie? Door het lezen van een goed managementboek vergroot je je kennis en kom je achter handige tips. Zo lees je in het boek ‘Exponentiële organisatie’ van Michael S. Malone en Salim Ismail de ontwikkelingen op organisatorisch en technologisch gebied. En worden de interne en externe factoren beschreven waarmee elke organisatie een exponentiële organisatie kan worden.

Verschillende categorieën

Je kunt managementboeken onderverdelen naar verschillende categorieën. Zo vind je bij ons managementboeken over onderwerpen als leiderschap, timemanagement en communicatie. In het managementboek ‘Getting Things Done’ van David Allen leer je productiever te zijn door snel informatie te filteren en zo je volledige aandacht te geven aan de juiste werkzaamheden. David Allen heeft het boek herschreven, waardoor het relevant is voor de werkvloer van vandaag.

Andere genres

Naast een groot aanbod aan managementboeken vind je bij ons andere genres om even lekker te ontspannen of juist iets nieuws te leren. Ga lekker zitten en duik in het leven van iemand anders door het lezen van een biografie of leer iets nieuws uit een van onze informatieve boeken.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.