Boeken, films & muziek

Kinderboeken

De liefde voor lezen begint bij voorlezen. En de leukste kinderboeken om voor te lezen (of om zelf te lezen, als je dat kan) vind je hier: Boer Boris gaat naar oma, De waanzinnige boomhut van 13 verdi ...

9653 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderboeken

Of het kindje nou voorgelezen wordt of liever zelf een boekje leest, wehkamp heeft de beste kinderboeken voor jou geselecteerd. Kinderboeken met prachtige prenten van de beste auteurs vind je hier. Lees je kindje voor uit het bekende boek Jip en Janneke, geschreven door Annie M.G. Schmidt of uit de Gorgels, het nieuwe boek van Jochem Meijer. Welk boek je ook zoekt voor jou en je kindje, de mooiste kinderboeken vind je hier.

Voorlezen

Wie is er niet mee groot gebracht? Papa of mama die voordat jij ging slapen een super spannend boek voorlas. Niet alleen is voorlezen hartstikke leuk. het helpt het kindje met de eerste ontwikkelingen. Zo zal het kindje al snel de eerste taalvaardigheden meekrijgen en beginnen met het herkennen van diverse woordjes. Bekijk daarom ook eens ons aanbod voorleesboeken.

Zelf lezen

Is je kindje al wat ouder, en wil het liever zelf lezen? Dan vind je hier verschillende boekjes die kinderen zelf al kunnen lezen. Het helpt jonge kinderen bij de ontwikkeling en bij het ontwikkelen van verbeeldingen. Want hoe leuk is het om zelf in je hoofd de mooiste voorstellingen te maken tijdens het lezen.

Bestellen

Kun je niet wachten totdat je je kindje voor kunt lezen of zelf kunt laten lezen? Dan kun je het gewenste boek gemakkelijk online bestellen. Wij verzenden altijd gratis vanaf 20.-.