Boeken, films & muziek

Kinderbijbels

De Bijbel is het meest verkochte en gelezen boek ter wereld. Nog dagelijks wordt de Bijbel door een miljoenenpubliek gelezen en is het een belangrijke inspiratiebron voor veel mensen van jong tot oud. ...

66 resultatensorteren op
aanbevolen

Kinderbijbels

Ben je met de Bijbel opgegroeid en wil je jouw kinderen graag kennis laten maken met de waarde van de eeuwenoude Bijbelverhalen? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een recent gedoopt neefje of nichtje? Geef dan eens een kinderbijbel cadeau. De Bijbelse verhalen zijn voor de allerkleinsten wat korter gemaakt en in begrijpelijke taal herschreven. Prikkel de fantasie van je zoon of dochter met een Bijbel speciaal voor kinderen en laat oude verhalen opnieuw tot leven komen.

Aanbod kinderbijbels bij wehkamp

In het veelzijdige assortiment kinderbijbels bij wehkamp vind je altijd iets dat aansluit bij je wensen. De boeken met eeuwenoude verhalen koop je in diverse uitvoeringen en zijn er bovendien in verschillende prijsklassen. Voor elke leeftijd is er een passend exemplaar. Zowel voor een kinderverjaardag als tijdens een speciale gelegenheid zoals een doop koop je een Bijbel bij wehkamp. Je kinderen zullen ademloos luisteren naar de mooiste, kleurrijk geïllustreerde verhalen uit het meest verkochte boek ter wereld.

Nog meer boeken

Beelden zeggen veel meer dan woorden. Daarom doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen bij ons assortiment prentenboeken voor kinderen. Lees je zoon of dochter elke avond voor en laat met de illustraties alle verhalen tot leven komen.

Bestel een Bijbel voor kinderen online bij wehkamp. Wij verzenden kinderbijbels gratis vanaf 20.-.