Boeken, films & muziek

Blu-ray's

Zin in een avondje in het gezelschap van Gooische Vrouwen? Of dompel je jezelf liever een paar weken onder in de ijzige sferen van Game of Thrones? Hier vind je films en series in alle mogelijke genre ...

3047 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Blu-ray’s

De Blu-ray is de grote opvolger van de DVD, met Blu-ray zorg je voor de beste beeld- en geluidskwaliteit op je televisie. Het afspelen van een Blu-ray kan op een Blu-ray speler, maar ook op een PlayStation 3 of PlayStation 4. Het grote verschil is dat een Blu-ray disc vijf keer meer capaciteit heeft dan een DVD. Dat zorgt voor een krachtige videocodering, de hoogste kwaliteit HD-beelden en audio.

3D functie Blu-ray

Een andere belangrijke factor waar Blu-ray over beschikt is de functie om 3D films af te spelen. Om gebruik te maken van deze functie dient de televisie 3D te ondersteunen. Daadwerkelijk een rol spelen in een film met levensechte diepte en een realistisch beeld? Dat kan met het verschillende 3D films die wij aanbieden; waan je in de wereld van Spider-Man of ga mee met Scrat op avontuur in de 3D film Ice Age.

Verschillende soorten Blu-ray’s

Heb jij een hele dag de tijd hebt om een filmmarathon te houden? Dan zijn de Blu-ray boxen voor jou bedoeld! Bekijk verscheidene seizoenen van Breaking Bad of Game of Thrones. Als groot filmliefhebber wil je natuurlijk als eerste de nieuwste thrillers, comedy- of dramafilms te zien krijgen. Ons aanbod wordt continu vernieuwd met het nieuwste assortiment Blu-ray’s.