Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Bob Nudd - Barbeel en Koikarper (DVD)
 • Uitverkocht

  Bob Nudd - Barbeel en Koikarper (DVD)

  8.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Bob Nudd - Barbeel en Koikarper (DVD)

  Bob Nudd is de eerste Engelsman die vier individuele wereldkampioenschappen sportvissen heeft gewonnen.

  Nudd representeerde meer dan 24 jaar lang het Engelse team op internationaal niveau en gedurende die periode werd hij zonder enige twijfel de bekendste sportvisser ter wereld. Het hoogtepunt van zijn professionele carrière was zijn overwinning voor eigen publiek te Holme Pierrepont, Nottingham, in 1994. Bob woont in het graafschap Cambridgeshire, Engeland. In 1991 verwierf hij de meeste stemmen ooit voor de "BBC Sportpersoonlijkheid van het jaar"-prijs, maar de overwinning werd hem door de BBC onthouden omdat een campagne in de wekelijkse krant voor sportvissers "Angling Times" om voor hem te stemmen tegen de regels was. Zijn verdiensten voor de sportvisserij leverde hem het lidmaatschap van de "Most Excellent Order of the British Empire (MBE)" op.

  Bob schrijft nu maandelijks voor het "Improve Your Course Fishing Magazine" en hij wordt naast John Wilson en Richard Walker nog altijd beschouwd als een van de beduidendste Engelse sportvissers. Hij startte in maart 2009 een nieuwe tv-serie voor voor het programma Discovery Shed.

  DE SCHUWE BARBEEL
  Bob Nudd, recht zo die gaat! Riviervissen is altijd een uitdaging, zelfs voor Bob Nudd, viervoudig wereldkampioen witvissen. Maar het vissen in snelle stromingen is zeer zeker de moeite waard. In dit programma gaan we samen met Bob naar de oever van de Severn in Worcestershire om op zoek te gaan naar de prachtige, maar zeer schuwe barbeel. Dit deel van de rivier staat bekend om z’n barbelen die een gewicht kunnen bereiken van wel 3,5 kilo. Ook kopvoorns, brasems en voorns schuwen het aas van de visser niet. Voor Bob is dit een perfecte locatie om z’n hengeltoppen te demonstreren. Het is belangrijk dat je weet waar je moet zoeken en dat je op zoek gaat naar snel stromend, zuurstofrijk water waar zich genoeg grind en begroeiing bevindt. Vooral op plaatsen met overhangende takken en boomstronken, waaronder de barbeel zich kan verschuilen, is de kans groot dat je er een vangt. Er is niemand die je beter kan uitleggen hoe je deze ongrijpbare vissen in de verleiding brengt om toe te happen dan Bob Nudd.


  DE BESCHEIDEN KOI
  Bob Nudd op het goede spoor! Er is een aantal vissoorten dat zelfs voor de meest ervaren visser een uitdaging vormt. De koikarper is daar zonder twijfel de mooiste van. In dit programma gaan we met Bob Nudd naar een spectaculair merencomplex aan de rand van Exmoor National Park op zoek naar deze ongrijpbaarste onder de vissen. Zelfs als viervoudig wereldkampioen witvissen moet Bob alle zeilen bijzetten om een koikarper te vangen. De omgeving van dit vissersparadijs is perfect; er zijn zeventien schitterende meren vol karpers, barbelen, forellen en zelfs meervallen die hem proberen te verleiden. Maar de exotische koikarper vergt zijn opperste concentratie. Hoewel de vistechnieken vergelijkbaar zijn met de technieken die worden gebruikt bij het vissen op karpers en spiegelkarpers, laat Bob zien hoe je de grootste kans maakt een koikarper te vangen. Met pellets, vlees, maïs en brood tot z’n beschikking gaat de zoektocht naar de bescheiden koi van start.
  lees meer

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreHobby & Vrije Tijd
  Gesproken talenEngels
  GeluidDolby Digital
  Beeld16:9
  Soort artikelDVD
  EAN8712273151038
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand