Blueair Classic 203 PA luchtreiniger, wit, grijs
 • uitverkocht

  BlueairClassic 203 PA luchtreiniger

  219.09
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Blueair Classic 203 PA luchtreiniger

  Hoewel de Blueair Classic 203 Slim klein is en gemakkelijk door het huis kan worden verplaatst, laat je je niet misleiden door zijn grootte: de kwaliteit is uitstekend en de oppervlakte van het filter is groot. De Classic 203 is perfect voor compacte ruimtes zoals slaapkamers en kleinere appartementen.

  HEPASilent deeltjesfilter
  Classic 203 PA maakt gebruik van de unieke HEPASilent technologie van Blueair, die tot 99,97% van de in de lucht zwevende deeltjes vangt tot een grootte van 0,3 micrometer. Dit geavanceerde filter vangt vrijwel ieder in de lucht aanwezig deeltje op: pollen, stof, huidschilfers van huisdieren, schimmelsporen, allergenen, virussen en bacteriën - en 99% van alle PM2.5-deeltjes. Geniet van schone, gezonde lucht die 99,97% vrij is van vervuiling.

  De Classic PA wordt geleverd met een deeltjesfilter. Als je problemen hebt met geuren en gassen, raden we de Classic 203 SM SmokeStop-filter met actieve koolstof aan voor het beste resultaat.

  Stil in gebruik
  Door een unieke combinatie van elektrostatische en mechanische filtratie te gebruiken, kunnen Blueair-filters minder dichte filtermedia gebruiken met behoud van een hoge filtratie-efficiëntie. Dit betekent dat er minder inspanning nodig is om de lucht door het filter te duwen, wat resulteert in hoogwaardige prestaties bij alle snelheden en een bijna geruisloze werking. De producten zijn ook gecertificeerd met EnergyStar, wat een minimaal stroomverbruik betekent.

  Filter indicator
  Om ervoor te zorgen dat je altijd schone lucht krijgt, wordt de Blueair 203 Slim geleverd met een timer om je te waarschuwen wanneer het filter moet worden vervangen. Met de magneet aan de achterkant kun je de timer op het apparaat of andere magnetische oppervlakken bevestigen.

  Kenmerken
  - 5 luchtwisselingen per uur in een kamer van 22 m2
  - CADR: stof/pollen 263m3/uur (155 cfm)
  - Geschikt voor slaapkamers en kleinere appartementen
  - Luchtstroom (snelheid laag-hoog)
  - 1 uniek Blueair filter met 2,9 m2 filteroppervlak
  - Energiezuinig, energieverbruik (snelheid laag-hoog): 20-80 W
  - Indicator voor filtervervanging
  - Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden
  - AHAM en Energy Star gecertificeerd
  - Gecertificeerd ozon vrij
  lees meer

  Specificaties

  Garantie