Bloom Fresco compleet kinderstoel rose gold/midnight black, Roségoud/midnight black

  BloomFresco compleet kinderstoel rose gold/midnight black

  729.-
  • Roségoud/coconut white
  • Roségoud/midnight black
  • Roségoud/roségoud
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bloom Fresco compleet kinderstoel rose gold/midnight black

  De Fresco kinderstoel groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot zelfs 36 kg (ca. 8 jaar). Zo heb je een prachtige designstoel in huis die tegelijkertijd een heel praktische stoel is voor je kindje.

  De speciale ligstand is een comfortabele plek voor kindjes van 0-6 maanden. Als je kindje de eerste hapjes gaat eten, maar nog niet kan zitten, is er een speciale tussenstand. En als je kindje goed zelfstandig kan zitten is er een zitverhoger die zorgt dat hij/zij meteen goed rechtop aan tafel zit. En het mooiste is dat alle onderdelen die je nodig hebt in elke fase er meteen bijgeleverd worden (tafel, beugel, voetensteun, zitverhoger).

  De hoogte is verstelbaar zodat de kinderstoel zelfs geschikt is voor een keukenbar. Ook de rugleuning is verstelbaar. De kinderstoel beschikt over een eetblad dat geschikt is voor in de vaatwasser. De 360° draaibare kinderstoel is eenvoudig te verplaatsen met wieltjes.

  Makkelijk verplaatsbaar door de wielen. Door de consumentenbond getest (2017) als beste kinderstoel. Zeer stabiele kinderstoel. Flexibel in hoogte verstelbaar van eettafel tot keukenbar (91cm). Met behulp van de verstelbare 5-punts gordels waarmee de zittingen zijn uitgevoerd zit je kindje altijd veilig.

  De Bloom Fresco Chrome starterkit bestaat uit de grote en de kleine zitting voor het Bloom Fresco Chrome frame. De vijpuntsgordelset wordt meegeleverd in dezelfde kleur. Bij het frame wordt een zitverhoger meegeleverd, deze kan gebruikt worden vanaf het moment dat je kindje zelfstandig rechtop kan zitten, maar nog niet lang genoeg is om veilig in de kinderstoel te zitten. Alleen de kleine zitting pas op de zitverhoger. Voor alle andere gebruiksmomenten kan de grote zitting gebruikt worden.

  Met de Bloom Fresco Chrome starterkit geef jij in een handomdraai een persoonlijke touch aan jouw Bloom Fresco Chrome kinderstoel. Verandert jouw interieur? Dan verandert de kinderstoel gewoon mee!

  Fasen
  Fase 1: 0-6 maanden
  In deze fase kan alleen de grote zitting gebruikt worden, stel het frame af in de ligstand en maak altijd gebruik van de veiligheidsriem.

  Fase 2: 6-36 maanden
  Deze fase begint wanneer je kindje zelfstandig rechtop kan zitten. Gebruik in deze fase ook altijd de veiligheidsriem. Voor de wat kleinere kindjes kan in deze fase de zitverhoger gebruikt worden, hierop past alleen de kleine zitting. Wanneer je kindje lang genoeg is kan de zitverhoger eenvoudig verwijdert worden.

  Fase 3: 3-8 jaar
  In deze laatste fase kan de meegroeistoel als gewone kinderstoel gebruikt worden. De veilheidsriem en -beugel hoeven niet meer gebruikt te worden en ook de voetensteun kan verwijdert worden.

  Kenmerken:
  - 360° draaibaar
  - Verstelbare hoogte
  - Verstelbare rugleuning (3 standen)
  - Met wieltjes om te verplaatsen
  - Inclusief witte en zwarte inleg
  - Afmetingen: Breedte: 60 cm, Diepte: 68 cm, Hoogte: 101 cm
  - Leeftijd: 0 - 8 jaar
  - Inclusief vijfpuntsgordel
  - Max. draaggewicht: 36 kg
  Breedte: 60 cm, Diepte: 68 cm, Hoogte: 101 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie