overzicht
Bloom Fresco Chrome kinderstoel wit met starterkit midnight black, Wit/midnight black
 • Uitverkocht

  BloomFresco Chrome kinderstoel wit met starterkit midnight black

  534.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Kinderstoelen

  Bloom Fresco Chrome kinderstoel wit met starterkit midnight black

  De Bloom Fresco Chrome kinderstoel met starterkit is een stijlvolle kinderstoel met een wit onderstel. De kinderstoel wordt met de starterkit geleverd.

  Meegroeistoel
  De Bloom Fresco Chrome kinderstoel kan je jarenlang gebruiken. Al vanaf de geboorte van je kindje kun je de kinderstoel gebruiken door de rugleuning achterover te kantelen. De kinderstoel is zo te verstellen dat kinderen tot ongeveer acht jaar erin kunnen zitten.

  Gebruiksgemak
  De Bloom Fresco Chrome met starterkit kan je aanpassen aan de wensen van jou en je kindje. Je kunt de hoogte van de stoel ook zo instellen dat deze geschikt is voor de keukenbar. Ook de rugleuning kun je verstellen, zodat je kindje in een comfortabele houding kan zitten. De kinderstoel bevat een ruim eetblad. Je kunt dit onderdeel reinigen in de vaatwasser. De kinderstoel is 360° draaibaar en tevens te verplaatsen middels de wieltjes.

  Veiligheid
  De Bloom Fresco Chrome kinderstoel voldoet aan de Europese veiligheidsnormering. Je kindje zit veilig in de stoel met behulp van de verstelbare vijfpuntsgordel.

  Kenmerken:
  - Afmetingen(bxdxh): 60x68x101 cm
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand