overzicht
Black+Decker PV1020L-QW kruimeldief, Blauw, wit

  Black+DeckerPV1020L-QW kruimeldief

  72.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Black+Decker PV1020L-QW kruimeldief

  Deze  Black+Decker PV1020L-QW kruimeldief Pivot heeft een 200° draaibare neus voor maximale prestaties en efficiëntie. De PV1020L-QW heeft een gebruikstijd van 10 minuten, een opvangbak van 440 ml en een zuigkracht van 20 watt. De lithium-ion batterij zorgt voor een constante zuigkracht en gaat langer mee.


  Gepatenteerde 200° draaibare neus
  De gepatenteerde 200° draaibare neus vergemakkelijkt veeleisende schoonmaakwerkzaamheden. Waar andere kruimelzuigers moeilijkheden zullen ondervinden bij moeilijk bereikbare plaatsen kan de PV1020L-QW door middel van de neus, die in 6 posities versteld kan worden, op de meest moeilijk bereikbare plekken toch zijn werk blijven doen.

  Cyclonic Action
  De 'Cyclonic Action' technologie blaast stof en vuil weg van het filter zodat de zuigkracht optimaal blijft. Daarbij bevat het apparaat het 'motor in filter' design, waardoor het apparaat niet alleen 10% compacter is maar ook krachtiger dan vergelijkbare kruimelzuigers.


  Accessoires, legen reservoir
  De Pivot kruimelzuiger wordt geleverd met een geïntegreerde, uitschuifbare kierenzuiger en zachte borstel, dus geen losse accessoires. De opvangbak is eenvoudig te legen. Het apparaat kan worden opgevouwen tot een compact formaat.

  Specificaties
  - Voltage: 10.8 volt
  - Zuigkracht: 20 watt
  - Gebruikstijd: 10 min
  - Oplaadtijd: minder dan 4 uur (eerst keer opladen)
  - Lithium Ion accu
  - Wandmontage mogelijk
  - Filter uitwasbaar
  - Filter vervangbaar

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 18x29x16 cm
  - Gewicht: 1.81 kg

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand