overzicht
Black+Decker GW3030 elektrische bladblazer, Oranje
 • -27%

  Black+DeckerGW3030 elektrische bladblazer

  109.9579.95je bespaart 30.-
  8 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Black+Decker GW3030 elektrische bladblazer

  De GW3030 Black+Decker 3000W bladblazer is geschikt voor het zwaarste tuinwerk. De elektrische bladblazer met variabele snelheid (230-418 km/u) is voorzien van een nieuwe duurzame metalen rotor die de airflow en versnipper capaciteit verhoogt. Dit houdt in dat de bladblazer 40% meer blaaskracht en 30% meer zuigkracht heeft. Hierdoor zuig je eenvoudig natte bladeren en zwaar tuinafval op.

  Krachtig versnipperen
  De Black+Decker bladblazer is voorzien van een krachtige versnipperingsrotor die zorgt voor een doeltreffende volumereductie van 16:1. Hierdoor versnelt het composteringsproces van het opgevangen blad. De opvangzak heeft een capaciteit van 50 liter waardoor je deze minder vaak hoeft te legen en je langer kan doorwerken. Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor optimaal gebruiksgemak.

  De voordelen van deze bladblazer zijn:
  - Makkelijk om mee te werken dankzij de tweede handgreep.
  - De variabele snelheid, die aan te passen is voor elk gebied.
  - Goede combinatie tussen blazen en zuigen, met een enorm hoge versnipperratio van 16:01.
  - Dankzij de grote opvangzak van 50L en de hoge versnipperratio is deze geschikt voor alle formaten tuinen.

  Het nadeel van deze bladblazer is:
  - De machine wordt geleverd met een kort snoer. Daardoor is het aan te raden om een extra verlengsnoer aan te schaffen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(8 reviews)
  Meest recent

  ziet er mooi uit

  blaast goed maar niet zo hart als mijn oude blackdecker.

  Waanzinnig apperaat

  Bevalt heel goed , een bladblazer die met ze'n zuigfunctie gehakt maakt van al die vervelende bladeren en blazen doet ie ook prima.Wat ik handig vind is dat hij de bladeren fijn maakt en ook nog in een hoog tempo gewoon een goed produkt!

  1 persoon vond dit nuttig

  goed apparaat ,is mijn 2de black en decker al ,de vorige is gestolen

  prima apparaat ,zuigt gruwelijk ,blaast ook geweldig goed

  1 persoon vond dit nuttig

  Goede bladzuiger.

  De B&D bladzuiger voldoet aan alle verwachtingen en we zijn blij met de aankoop. Krachtige motor, die in drie standen kan zuigen. Enige minpuntje is, dat er stof" "lekt" , door de stofzak, als je aan het zuigen bent. Verder een prima apparaat.

  1 persoon vond dit nuttig

  Blij met de aankoop!

  In tegenstelling tot wat andere reviews vond ik het in elkaar zetten erg gemakkelijk, ik hoefde de handleiding er niet eens bij te nemen. En dat terwijl ik (man 67 jaar) niet technisch en handig ben. Eerst kijken en dan doen, wat ik van mijn ouders geleerd hebt, werkt nog steeds! :)) De werking, de blaaskracht is geweldig, even een handigheidje om goed te richten maar met het traploos instellen werkt het na wat oefening prima. De zuiger werkt ook geweldig, met de draagriem is het apparaat gemakkelijk hanteerbaar en de bladeren worden inderdaad heel fijn verpulvert. Ik heb het nog niet met natte bladeren geprobeerd maar ik wacht wel droge momenten af dus is het ook niet nodig voor mij. Een paar wieltjes er onder was voor mij wel wat fijner geweest want het aangegeven gewicht (3,7 kg) is voor het apparaat met de blaasbuis er aan, als de zuigbuis er aan bevestigd is kom je snel al aan 5 kg. Problemen met de opvangzak zie ik ook niet, ik heb de lus en de rits gecontroleerd maar dat ziet er netjes afgewerkt uit. Misschien de opvangzak niet te vol laten worden en wat vaker legen voorkomt m.i. de beschreven problemen. Het apparaat toont degelijk, de metalen rotor ziet er solide uit. Al met al een apparaat waarvan ik (weer) zeg, "Had ik hem maar eerder aangeschaft!" O ja, ik zou het bijna vergeten omdat het al bijna vanzelfsprekend is, Wehkamp heeft ook deze levering netjes en snel behandeld.

  geen handige artikel

  Het verwisselen van de blaas stukken is erg moeilijk en onhandig. De mondstukken zijn bijna niet uitgeklaard te krijgen.

  Goed, maar niet perfect.

  T.o.v. mijn oude ( Ca. 15 jaar.) B & D blad-zuiger,-blazer een hele verbetering. De zuigkracht is fantastisch, ( Met name natte bladeren.) en de manier waarop je het apparaat kunt vasthouden is zeer zeker een forse vooruitgaan. Alleen de "zak" is geen succes, doordat de bevestiging van de gordel aan deze zak niet berekend is op het gewicht. Bij mij is hij na het eerste gebruik al 2 keer afgeknapt. Het lusje aan de zak dient veel beter uitgevoerd, en vaster genaaid te worden !! Ook de aansluiting van de zak aan het apparaat zelf kan verbeterd worden, daar de knop die de bevestiging ontgrendeld, deze niet genoeg vrij- geeft en het loshalen dan nog zeer veel kracht vergt. ( Was bij de oude beter geregeld door simpelere draaibeweging.)

  1 persoon vond dit nuttig

  Handig artikel om je tuin en stoep schoon te houden.

  De Black+Decker bladblazer helpt mij voortreffelijk met het opruimen van het blad zowel in mijn tuin als op de stoep. Door de kracht van het blazen verzamel ik de balderen en daarna zuig ik het op waarbij het gelijk versnipperd wordt. M.a.w. een tevreden klant met een goed werkend apparaat dat aan de verwachtingen voldoet.

  toegevoegd aan winkelmand