Black+Decker BHFEV182CP-QW steelstofzuiger, Violet
 • 20.- cashback

  Black+DeckerBHFEV182CP-QW steelstofzuiger

  209.95
  Nu met 20.- cashback

  Nu met 20.- cashback

  op deze Black & Decker. Deze actie is geldig t/m 2 januari 2022.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.blackanddecker.nl/nl-nl/myblackanddecker - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Black+Decker BHFEV182CP-QW steelstofzuiger

  Met zijn ruim 58 minuten gebruikstijd, 3 instelbare snelheden en een verwisselbare accu haal je met de Black & Decker steelstofzuiger een topper in huis. De steelstofzuiger is ontworpen om alle huishoudelijke taken gemakkelijk en snel te kunnen afronden. De gemotoriseerde vloerborstel is geschikt voor alle vloertypen en krachtig genoeg voor een grondige schoonmaak. Ook is deze stofzuiger geschikt voor hoogpolige tapijten.

  De filter is gemakkelijk schoon te maken door aan het filtertrommelwiel te draaien, deze gemakkelijke schoonmaak zorgt ervoor dat de zuigkracht niet verminderd en de stofzuiger lang mee gaat. De transparante opvangbak is gemakkelijk te legen met één druk op de knop. Met de bijgevoegde dierenborstel haal je gemakkelijk alle dierharen weg. Deze steelstofzuiger maakt deel uit van het BLACK+DECKER 18V accuplatform en is ook combineerbaar met de accu van andere 18V BLACK+DECKER-gereedschappen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBlack+Decker
  FabriekstypeBHFEV182CP-QW
  Snoerloos
  Vermogen (volt)18
  Bedrijfstijd (min)58
  Accuduur (uur)1
  Type accuBatterij/Accu
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.