Black+Decker BHFEV182CP-QW steelstofzuiger, N.v.t.
 • 20.- cashback

  Black+DeckerBHFEV182CP-QW steelstofzuiger

  199.-
  vandaag besteld, maandag in huis
  20.- cashback

  20.- cashback

  bij aankoop van deze Black & Decker. Deze actie geldt t/m 31 mei 2020. Hoe werkt deze actie? Koop een deelnemende Black & Decker artikel en ga naar https://www.blackanddecker.nl/promotions en claim je cashback.

  Black+Decker BHFEV182CP-QW steelstofzuiger

  Met zijn ruim 58 minuten gebruikstijd, 3 instelbare snelheden en een verwisselbare accu haal je met de Black & Decker steelstofzuiger een topper in huis. De steelstofzuiger is ontworpen om alle huishoudelijke taken gemakkelijk en snel te kunnen afronden. De gemotoriseerde vloerborstel is geschikt voor alle vloertypen en krachtig genoeg voor een grondige schoonmaak. Ook is deze stofzuiger geschikt voor hoogpolige tapijten.

  De filter is gemakkelijk schoon te maken door aan het filtertrommelwiel te draaien, deze gemakkelijke schoonmaak zorgt ervoor dat de zuigkracht niet verminderd en de stofzuiger lang mee gaat. De transparante opvangbak is gemakkelijk te legen met één druk op de knop. Met de bijgevoegde dierenborstel haal je gemakkelijk alle dierharen weg. Deze steelstofzuiger maakt deel uit van het BLACK+DECKER 18V accuplatform en is ook combineerbaar met de accu van andere 18V BLACK+DECKER-gereedschappen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie