Black Box verlichte kerstboom Kingston (h155 x ø91 cm), Ja, h155 x ø86

  Black Boxverlichte kerstboom Kingston (h155 x ø91 cm)

  119.-
  Ja
  h155 x ø86
  vandaag besteld, maandag in huis

  Black Box verlichte kerstboom Kingston (h155 x ø91 cm)

  Haal een vrolijke en sfeervolle kerst in huis met deze Kingston (LED) kunstkerstboom van het merk Black Box. Deze boom is een strak vormgegeven kerstboom van h155 x ø91 cm met 120 warm witte LED lampjes, welke mooi verdeeld in de boom zitten.

  Opbouwen van de kerstboom
  De boom is gemakkelijk in elkaar te zetten door de scharnierconstructie. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt.
  Dit scharniersysteem zorgt er ook voor dat alle 120 LED's op de goede plaats zitten en dat het snoer van de verlichting tussen de takken is weggewerkt. Je hoeft dus niet zelf alle verlichting in de boom te hangen en de lampjes zitten altijd mooi verdeeld in je boom. Deze Kingston LED kerstboom staat stevig in een metalen voet met vier poten.

  Zijtakken en naalden
  De basis van deze Kingston kerstboom is een metalen stam met metalen takken. De takken hebben bruine zijtakjes gevuld met harde borstelachtige en zachte platte dennennaalden, gemaakt lange en dunne stroken pvc. Deze combinatie van naalden zorgt voor een natuurlijk effect. Naast het natuurlijke effect is een tweede voordeel dat deze gemixte naalden erg stevig zijn. Hierdoor kan je de boom goed versieren met kerstballen, kersthangers en andere leuke accessoires. De 345 zijtakken van deze kerstboom hebben verschillende afwerkingen zoals takjes met een ronde top of takjes met een pluim. De combinatie van verschillende kleuren en afwerkingen geeft de boom een levensechte uitstraling en het echte kerstgevoel.

  + Gemakkelijk op te zetten door de scharnierconstructie.
  + Inclusief verlichting, deze hoef je dus niet zelf in de boom te hangen.
  + Stevige naalden waardoor je de boom extra goed kunt decoreren.

  Type: Kingston (LED)

  Afmetingen:
  - Hoogte: 155 cm
  - Diameter: 86 cm
  - Lengte aansluitsnoer verlichting: 150 cm

  Materiaal: PVC
  Zijtakken: 345
  Lampjes: 120 LED's (warm wit)

  Garantie boom: 5 jaar
  Garantie verlichting: 2 jaar

  Alle Black Box bomen worden gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie