Black Box verlichte kerstboom Canmore (h185 x ø115 cm), Groen

  Black Boxverlichte kerstboom Canmore (h185 x ø115 cm)

  119.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Black Box verlichte kerstboom Canmore (h185 x ø115 cm)

  Haal het kerstgevoel in huis met deze verlichte Canmore kunstkerstboom van het merk Black Box. Deze kerstboom is 185 cm hoog en heeft een diameter van 115 cm. Zodra je de boom hebt neer gezet, kun je direct beginnen met het versieren van de boom want hij is al voorzien van 140 warm witte lampjes. Erg handig.

  Hoe bouw je deze Canmore kerstboom op?
  Deze kunstdennenboom heb je in een mum van tijd staan door de scharnierconstructie. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de goede plaats zodra je de boom neerzet. Vergeet niet de takjes goed uit te vouwen voor een mooi en vol effect.
  Het fijne aan dit opbouwsysteem is dat de lampjes direct mooi verdeeld in de boom zitten en dat het snoer is weggewerkt. Bekijk voor de aansluiting van de verlichting het filmpje (let op: de kerstboom in het filmpje is een voorbeeldboom). De boom staat stevig in een metalen voet met vier poten.

  De zijtakken en naalden van de Canmore boom
  De basis van deze Canmore kerstboom met verlichting is een metalen stam met metalen takken. De takken hebben 525 bruine zijtakjes gevuld met harde borstelachtige en zachte platte dennennaalden, gemaakt kunststof in twee kleuren groen. Dit geeft de boom een natuurlijke uitstraling. Naast het natuurlijke effect is een tweede voordeel dat deze gemixte naalden erg stevig zijn. Hierdoor kan je de boom goed versieren met kerstballen, kersthangers en andere leuke accessoires waar genoeg ruimte voor is.

  Garantie boom: 2 jaar
  Garantie verlichting: 2 jaar

  Alle Black Box bomen worden gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie