overzicht
Black Box verlichte dennengroen set Glendon frosted, Groen

  Black Boxverlichte dennengroen set Glendon frosted

  79.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Black Box verlichte dennengroen set Glendon frosted

  Creëer een warm welkom en breng de kerstsfeer naar de voordeur met deze Glendon dennengroen set van Black Box. De set bestaat uit twee kunstkerstbomen in een zwarte pot en een kerstkrans. De beide kerstbomen en de kerstkrans zijn voorzien van verlichting. De kerstbomen hebben een hoogte van 90 centimeter en een dennengroen krans heeft een diameter van 45 centimeter.

  Verlichting
  De Glendon kerstbomen uit deze set zijn voorzien van 30 warme LED lampjes en in de krans zitten 25 lampjes verwerkt. De LED verlichting werkt op batterijen dus je bent niet afhankelijk van een stopcontact, waardoor je deze set overal kunt neerzetten waar jij maar wilt.

  Timer
  De verlichting is voorzien van een timer. Elke avond gaat de verlichting op dezelfde tijd aan en na zes uur gaat deze ook automatisch weer uit.

  Kerstbomen
  De kunstkerstbomen in deze set zijn 90 centimeter hoog en hebben 88 zijtakken. De Glendon kerstbomen zijn eenvoudig op te zetten. De takken zitten namelijk om de stam gewikkeld, zodat je de boom alleen maar in model hoef te vouwen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie