• Korting!

  Black Box Trees verlichte kerstboom Frasier (h185 x Ø124 cm)

  459.-
  185
  Ja
  nog 3 op voorraad
  Korting!

  Korting!

  Ontvang nu korting op kerstbomen. De korting is verrekend in de hier getoonde prijs. Zolang de voorraad strekt!

  Black Box Trees verlichte kerstboom Frasier (h185 x Ø124 cm)

  Een opvallende verlichte kerstboom met verschillende kleuren groen, dat is deze Frasier kunstkerstboom van Black Box. De verschillende nuances in groen in combinatie met de zachte naalden zorgen ervoor dat de kerstboom realistisch oogt. De kerstboom is 185 meter hoog, een diameter van 124 centimeter en is voorzien van 288 warme LED lampjes.

  Opbouwen van de kerstboom
  Deze kerstboom zet je met behulp van de scharnierconstructie in een handomdraai in elkaar. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt.
  Dit scharniersysteem zorgt er ook voor dat alle 288 LED's op de goede plaats zitten en dat het snoer van de verlichting tussen de takken is weggewerkt. Je hoeft dus niet zelf alle verlichting in de boom te hangen en de lampjes zitten altijd mooi verdeeld in je boom. Deze Frasier LED kerstboom staat stevig in een metalen voet met vier poten.

  Takken en naalden
  De basis van deze verplichte Frasier kerstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen.
  Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in mallen met een PE materiaal. Deze mallen worden gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven.
   
  Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van pvc. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en pvc in combinatie met bruine zijtakken geeft de boom een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de boom goed kunt decoreren met ballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.

  + Deze kunstkerstboom heeft een grillige en onregelmatige structuur, net zoals de echte dennenbomen uit de natuur dat hebben
  + Gemakkelijk op te zetten door de scharnierconstructie
  + Een natuurlijke nuance in groen
  + Het zachte PE materiaal zorgt voor een mooie en echte dennengroen look

  Belangrijk! Deze kerstboom dient goed uitgevouwen te worden. Alleen dan krijg je het volle resultaat zoals op de foto's staat afgebeeld.

  Type: Frasier

  Afmetingen:
  - Hoogte: 185 cm
  - Diameter: 124 cm

  Materiaal: PVC en PE
  Zijtakken: 1880

  Garantie boom: 10 jaar

  Let op: de kunstboom op de sfeerfoto heeft een afmeting van 215 cm.
  lees meer

  Specificaties

  Hoogte (cm)185
  Diameter (cm)124
  Aantal zijtakken1880
  Besneeuwd
  Incl. verlichting
  VerlichtingLED
  Aantal lampen288
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.