kerst
Black Box kerstkrans Glendon (ø35 cm), Kerstkrans
 • Sale
 • -44%

  Black Boxkerstkrans Glendon (ø35 cm)

  8.955.-je bespaart 3.95
  1 review
  ø35
  Kerstkrans
  vandaag besteld, morgen in huis

  Black Box kerstkrans Glendon (ø35 cm)

  Deze Glendon kerstkrans van het merk Black Box is een krans waarmee je het begin van een witte kerst in huis haalt. Deze krans heeft namelijk een witte kern in iedere naald, waardoor het lijkt dat op alle dennennaalden een prachtige sneeuwkristal vast zit gevroren. Deze sneeuwkristal zorgt samen met de groene buitenkant van de dennennaalden voor een mooi contrast.
  Deze krans met een diameter van 35 cm heeft mooie volle zijtakken met stevige naalden. Hang de krans aan de deur, gebruik het als blikvanger voor op de tafel, of als basis voor een zelfgemaakt kerststuk.

  Materiaal
  Deze krans behoort tot de Christmas Specials uit de Black Box Trees collectie. Dit betekent dat de krans is gemaakt van hoogwaardige materialen. De basis van deze krans is een sterk metalen frame met 52 mooie zijtakjes. Deze zijtakjes hebben groene naalden met een witte kern, welke zijn gemaakt van lange en dunne stroken pvc.

  Tip: je kunt deze Glendon krans goed modelleren. Voor een extra mooie en volle krans kun je de takjes het best stuk voor stuk in model te brengen.

  Specificaties:
  - Diameter: 35 cm
  - Kleur: groen met een witte kern
  - Aantal zijtakken: 52
  - Materiaal: pvc
  - Geschikt voor binnen

  Garantie: 2 jaar

  Deze krans uit de Black Box Trees collectie wordt gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Het is een krans met mooi dennengroen waar je vele jaren gebruik van kunt maken. Deze krans zorgt voor een gezellige kerstsfeer in alle kamers van het huis en is een echte blikvanger tijdens de feestdagen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Prachtig!

  Wat een mooie kerstkrans, boven verwachting! Net echt...de maat ook goed!

  Afmeting: ø45Type: Kerstkrans

  toegevoegd aan winkelmand