Black Box kerstboom Snowdon (h185 x ø117 cm)
 • Sale
 • -25%

  Black Boxkerstboom Snowdon (h185 x ø117 cm)

  179.-134.24je bespaart 44.76
  h185 x ø117
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Black Box kerstboom Snowdon (h185 x ø117 cm)

  Deze Snowdon kunstkerstboom van Black Box brengt een witte kerst in huis. Door de besneeuwde takken lijkt de boom rechtstreeks uit een winters gebied te komen. De boom van h185 x ø117 cm heeft 799 zijtakken met korte en lange dennennaalden. Deze naalden zijn zacht en hebben een mooi en subtiel laagje sneeuw. De kerstboom en het sneeuw blijven door de jaren heen mooi en vol.

  Opbouwen van de kerstboom
  De boom is gemakkelijk in elkaar te zetten door de scharnierconstructie. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt. De Snowdon kerstboom staat stevig in een metalen voet met vier poten.

  Zijtakken en naalden
  De basis van deze Snowdon kerstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken bevestigd met de naalden gemaakt van pvc. De naalden worden gemaakt door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. Door de stevigheid van deze kunstkerstboom kan je de boom goed versieren met kerstballen, kersthangers en andere leuke accessoires in jouw eigen stijl.

  + Gemakkelijk op te zetten door de scharnierconstructie
  + Kies zelf de lampjes voor in de boom, zodat je een boom in jouw eigen kerststijl hebt
  + Het subtiele sneeuwlaagje geeft een écht winters effect
  - De boom heeft geen lampjes, deze kan je zelf uitkiezen in jouw eigen stijl, kopen en in de boom hangen.
  - De sneeuwvlokjes zitten stevig vast op de naalden en takken, alleen tijdens het opzetten van de boom kunnen er wat sneeuwvlokjes los laten. Dit gaat niet ten koste van de uitstraling en levensduur van de boom.

  Type: Snowdon

  Afmetingen:
  - Hoogte: 185 cm
  - Diameter: 117 cm

  Materiaal: PVC
  Zijtakken: 799

  Garantie: 5 jaar

  Alle Black Box bomen worden gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie