Black Box kerstboom Macallan (h120 x Ø96 cm), h120 x ø96, Nee
 • Sale
 • -40%

  Black Boxkerstboom Macallan (h120 x Ø96 cm)

  119.-71.39je bespaart 47.61
  h120 x ø96
  Nee
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Black Box kerstboom Macallan (h120 x Ø96 cm)

  Een mooi versierde boom waar je met het hele gezin omheen kunt zitten tijdens de koude kerstdagen. Deze unieke, grillige Macallan kerstboom van Black Box is een goede start hiervoor. De kunstdennenboom heeft zachte naalden die gevormd wordt in mallen, waardoor de boom een natuurlijke uitstraling heeft. De mooie open structuur zorgt ervoor dat je de boom goed kunt versieren met kerstballen en hangers. De kunstboom is 120 centimeter hoog, een diameter van 96 centimeter en heeft 716 zijtakken.

  Opbouwen van de kerstboom
  Deze kerstboom zet je met behulp van de scharnierconstructie in een handomdraai in elkaar. In deze constructie zitten de takken voorgemonteerd in beugels met daaraan een scharnier. De takken vallen hierdoor op de juiste plaats zodra je de boom neerzet. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kleine takjes mooi uit te vouwen, zodat het een volle kerstboom wordt.

  Zijtakken en naalden
  De basis van deze Macallan LED kerstboom is een metalen stam. Aan deze stam zitten de zijtakken met naalden gemaakt van gemixte materialen.
  Een deel van de takken en naalden wordt gemaakt in mallen met een PE materiaal. Deze mallen worden gevormd met echt dennengroen uit de natuur, waardoor de zachte PE takken en naalden de precieze vorm uit de natuur hebben. Het voordeel van deze takken en naalden is dat ze altijd mooi in model blijven.
   
  Het andere deel van de takken en naalden wordt gemaakt van pvc. Dit gaat door middel van een speciale techniek, zodat ze stevig aan de takken vast zitten. Hiervoor worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en vervolgens om de tak gewikkeld. Op deze manier ontstaat er een tak met platte en stevige naalden. De mix van PE en pvc in combinatie met bruine zijtakken geeft de boom een echte natuurlijke look. Daarnaast zorgt deze combinatie van materialen voor een stevig geheel waardoor je de boom goed kunt decoreren met ballen, kersthangers of andere kerstdecoratie.

  + Deze kunstkerstboom heeft een grillige en onregelmatige structuur, net zoals de echte dennenbomen uit de natuur dat hebben
  + Gemakkelijk op te zetten door de scharnierconstructie
  + Het zachte PE materiaal zorgt voor een mooie en echte dennengroen look

  Type: Macallan

  Afmetingen:
  - Hoogte: 120 cm
  - Diameter: 96 cm

  Materiaal: PVC en PE
  Zijtakken: 716

  Garantie boom: 10 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Garantie