kerst
Black Box kerst guirlande Glendon LED (180 cm), Groen met een witte kern
 • Sale
 • -34%

  Black Boxkerst guirlande Glendon LED (180 cm)

  22.9514.95je bespaart 8.-
  1 review
  vandaag besteld, maandag in huis

  Black Box kerst guirlande Glendon LED (180 cm)

  Deze prachtige Glendon kerst guirlande van het merk Black Box is een slinger waarmee je het begin van een witte kerst in huis haalt. Deze slinger heeft namelijk een witte kern in iedere naald, waardoor het lijkt dat op alle dennennaalden een prachtige sneeuwkristal vast zit gevroren. Deze sneeuwkristal zorgt samen met de groene buitenkant van de dennennaalden voor een mooi contrast.
  Deze guirlande van 180 cm heeft mooie dikke zijtakken (ø 25 cm) met stevige naalden.

  Lampjes
  De guirlande heeft 20 warmwitte LED lampjes. De lampjes zitten mooi verdeeld over de guirlande en de snoeren zijn weggewerkt tussen de takken. De lampjes werken op batterijen waardoor je de kerstslinger op vele plekken kunt plaatsen. Je hebt dus geen stopcontact nodig. Daarnaast is de slinger gemakkelijk uit te vouwen doordat de takken om een frame zijn gewikkeld.

  Materiaal
  Deze guirlande behoort tot de Christmas Specials uit de Black Box Trees collectie. Dit betekent dat de guirlande is gemaakt van hoogwaardige materialen. De 100 zijtakjes hebben groene naalden met een witte kern, welke zijn gemaakt van lange en dunne stroken pvc.

  Tip: je kunt deze Glendon slinger goed modelleren. Voor een extra mooie en volle slinger kun je de takjes het best stuk voor stuk in model te brengen.

  Specificaties:
  - Lengte: 180 cm
  - Diameter: 25 cm
  - Kleur: groen met een witte kern
  - Aantal zijtakken: 100
  - Aantal lampjes: 20 warmwitte LED's
  - Materiaal: pvc
  - Geschikt voor binnen

  Garantie: 2 jaar

  Deze guirlande uit de Black Box Trees collectie wordt gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Het is een guirlande met mooi dennengroen waar je vele jaren gebruik van kunt maken. Deze slinger zorgt voor een gezellige kerstsfeer in alle kamers van het huis en is een echte blikvanger tijdens de feestdagen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  2(review)
  Meest recent

  Weinig lampjes

  Lampjes vallen bijna niet op. Op batterijen. iets te kort

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand