BK vispan (Ø34 cm), Zwart

  BKvispan (Ø34 cm)

  44.95
  vandaag besteld, maandag in huis

  BK vispan (Ø34 cm)

  Degelijk
  De degelijke BK Easy Basic bakpan combineert gebruiksgemak met duurzaamheid. Deze pan is speciaal ontwikkeld voor gebruik op gas, maar ook heel goed te gebruiken op elektrische en keramische kookplaten. De hoogwaardige Teflon ® Classic Plus coating beschermt niet alleen tegen aanbakken en vastplakken, maar zorgt er ook voor dat je vetarm kunt bakken. De stevige koudgreep is mooi én functioneel: fraai gevormd, wordt niet snel heet, is ergonomisch en daardoor veilig in gebruik. Je reinigt  de pan eenvoudig in lauwwarm water met een mild afwasmiddel.

  Duurzaam
  De Easy Basic heeft een hoogwaardige PFOA- vrije antiaanbaklaag , die bij dagelijks gebruik tegen een stootje kan.  De 3,5 mm dikke aluminium vormvaste bodem werkt energiebesparend doordat deze zorgt voor een zeer snelle opwarming van de pan en een perfecte warmteverdeling.   Aan de Easy Basic heb je de perfecte pan voor dagelijks gebruik, voor een zacht prijsje!  Je kunt de Easy Basic ook in de oven gebruiken (tot 160°C).

  1.ZEER GESCHIKT VOOR GEBRUIK OP GAS: Je kunt de Easy Basic op gas gebruiken, maar ook op elektrische en keramische kookplaten en in de oven (tot 160°C).
  2.ENERGIEBESPAREND: Het aluminium zorgt voor snellere opwarming en warmteverdeling.
  3.VEILIG BAKKEN EN BRADEN: Veilig bakken dankzij de ergonomische koudgreep.
  4.SNELLE REINIGING: Na gebruik kunnen de pannen worden gereinigd in de vaatwasmachine.
  lees meer

  Specificaties