BK Basics pannenset (set van 2) (koekenpan Ø28 cm + wokpan Ø28 cm), Zwart

  BKBasics pannenset (set van 2) (koekenpan Ø28 cm + wokpan Ø28 cm)

  55.55
  koekenpan Ø28 cm + wokpan Ø28 cm
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  BK Basics pannenset (set van 2) (koekenpan Ø28 cm + wokpan Ø28 cm)

  De pannen uit de BK Basics zijn een perfecte basic voor de startende kok. De pannen zijn voorzien van een goede anti-aanbaklaag (vrij van PFOA) waar niets in blijft kleven. Door deze anti-aanbaklaag kunt je vetarm bakken. De stevige koudgreep wordt minder snel warm, hierdoor kun je veilig bakken en braden. De pannen zijn gemaakt van aluminium. Aluminium zorgt ervoor dat de warmte snel wordt verdeeld door de pan, hierdoor bespaar je energie tijdens het bakken. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen exclusief inductie, in de oven tot 160oC. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasmachine.

  De pannen uit de BK Basics serie zijn een perfecte basis voor de startende kok. De pannen zijn voorzien van een goede anti-aanbaklaag (vrij van PFOA) waar niets in blijft kleven. Door deze anti-aanbaklaag kunt je vetarm bakken. De stevige koudgreep zorgt voor een goede en veilige grip tijdens het bakken, deze wordt minder snel warm en ligt prettig in de hand.

  De pannen zijn gemaakt van aluminium. Aluminium zorgt ervoor dat de warmte snel wordt verdeeld door de pan, hierdoor bespaar je energie tijdens het bakken. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen exclusief inductie, in de oven tot 160oC. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasmachine.

  1.VETARM BAKKEN: De pannen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor je vetarm kunt bakken. De anti-aanbaklaag is vrij van PFOA.
  2.STEVIGE KOUDGREEP: De pannen zijn voorzien van een stevige koudgreep. Deze wordt tijdens het koken minder snel warm en ligt prettig in de hand.
  3.ENERGIEBESPAREND ALUMINIUM: Aluminium zorgt voor een snelle en goede warmteverdeling, dat werkt energiebesparend.
  4.SNELLE REINIGING: Na gebruik kunnen de pannen worden schoongemaakt in de vaatwasmachine.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie