Bite Me Raff bijtspeeltje old pink

  Bite Me Raff bijtspeeltje old pink

  16.95

  Bite Me Raff bijtspeeltje old pink

  Het Bite me Raff bijtfiguurtje is ontzettend handig als tandjes bijna doorkomen. Daarnaast is Raff door z’n leuke vorm, fijne materiaal en mooie zachte kleur een geliefd speelmaatje. Door de openingen is de bijtring voor kleintjes makkelijk vast te houden.

  Het speeltje is vrij van ftalaten, PBA en PVC vrij en gemaakt van FDA gecertificeerd materiaal. De Bite me raff wordt geleverd in een mooie ECO look verpakking en is ook daardoor ontzettend leuk om als kraamcadeautje te geven. Afmetingen: 4x8x12cm.
  lees meer

  Specificaties

  KleurOld pink
  MerkBite Me Raff
  EAN8715834061081
  artikelnummer16339436

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.