Bite Me Raff bijtfiguurtje light green, Light Green

  Bite Me Raffbijtfiguurtje light green

  16.95

  Bite Me Raff bijtfiguurtje light green

  Het Bite me Raff bijtfiguurtje is ontzettend handig als tandjes bijna doorkomen. Daarnaast is Raff door z’n leuke vorm, fijne materiaal en mooie zachte kleur een geliefd speelmaatje. Door de openingen is de bijtring voor kleintjes makkelijk vast te houden.

  Het speeltje is vrij van ftalaten, PBA en PVC vrij en gemaakt van FDA gecertificeerd materiaal. De Bite me raff wordt geleverd in een mooie ECO look verpakking en is ook daardoor ontzettend leuk om als kraamcadeautje te geven. Afmetingen: 4x8x12cm.
  lees meer

  Specificaties

  MateriaalSilicon - rubber 100% safe
  KleurLight Green
  MerkBite Me Raff
  EAN8715834061098
  artikelnummer16-339-431

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.