Biofreeze Biofreeze verkoelende roller

  BiofreezeBiofreeze verkoelende roller

  12.29
  vandaag besteld, maandag in huis

  Biofreeze Biofreeze verkoelende roller

  Heb je last van pijnlijke spieren of gewrichten? Moe na een zware sporttraining of intensieve werkdag? Of heb je een blessure opgelopen? Gebruik dan Biofreeze om je pijn snel en langdurig te verlichten!

   

  - Pijn verlichting met de 'koude therapie'.
  - Al meer dan 20 jaar de nummer 1 in Amerika (op de gezondheidsmarkt).
  - Zorgvuldig gekozen bestanddelen.
  - Effectief: Biofreeze werkt snel en langdurig
  - Wordt niet getest op dieren.

   

  Effectieve koelende pijnverlichter
  Biofreeze is een koelende pijnverlichter en bevat het natuurlijke menthol; een veelzijdige en unieke formule voor uitwendige toepassing die gebruikt wordt voor o.a. pijnlijke spieren en gewrichten, blessures en bij revalidatie/training. Ook mensen met Artritis kunnen voor pijnbestrijding baat hebben bij Biofreeze. Biofreeze bevat geen was,  oliën, aloë of aardolie. Het resultaat is een pijnverlichter die snel en langdurig werkt. Biofreeze geeft snel verlichting bij: artritis, stijve spieren en pijnlijke gewrichten, rugklachten en heeft een langdurige werking.

     Werk
  Zit je voor je werk of studie veel achter de computer? Of ben je juist heel actief als bijvoorbeeld verpleegkundige, stratenmaker, hovenier of bouwvakker? Bij al deze beroepen kan het vroeg of laat voorkomen dat u last krijgt van uw spieren en gewrichten. Denk maar eens aan de verkrampte houding na een dagje computeren of aan je vermoeide en pijnlijke rug, benen en armen na een intensieve werkdag.

   

  Biofreeze kan je tijdens en na zo'n werkdag helpen deze ongemakken te verlichten. Gebruik tussen het werk door de Biofreeze roller op de pijnlijke plek. Hierdoor blijven je handen schoon, door de roller masseer je ook meteen de pijnlijke spieren en gewrichten. Binnen enkele minuten voel je een verkoelende werking van Biofreeze en je kunt er weer tegenaan! Biofreeze is geschikt om te gebruiken bij lage rugpijn, gespannen nek en schouders, vermoeide benen, pijnlijke spieren en gewrichten. Biofreeze is handig voor werkende mensen die op een of andere manier veel van hun lichaam vergen. Te denken valt aan:  mensen die veel achter de computer werken en last hebben van spanning in hun nek, schouders en armen. Vaak gaat  dit  gepaard met hoofdpijn en lage rugpijn. Mensen die een verzorgend beroep hebben en de hele dag op hun benen staan. Mensen die op een andere manier fysiek zwaar werk doen, zoals bouwvakkers, hoveniers, etc.

  lees meer

  Specificaties