Biobuddi Wildlife Swamp - 12 delig
 • Sale
 • -25%

  BiobuddiWildlife Swamp - 12 delig

  13.9510.45je bespaart 3.50
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Biobuddi Wildlife Swamp - 12 delig

  Deze speelset is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot 6 jaar. is milieuvriendelijk bouwspeelgoed dat gemaakt is in Nederland. Het is veilig speelgoed dat nauwkeurig getest is. In de speelgoedset zitten 12 biologische speelgoedstenen.

  Je kleintje kan alleen of samen met hulp bouwen aan een schildpad genaamd Swamp. Met deze set kan hij of zij ook bouwen aan een slak. De blokken zijn ook te gebruiken met blokken van de bekende merken. Zo kan een kind oneindig doorbouwen met Biobuddi.

  De Swamp speelset bestaat uit blokken met een groen thema. Bouw de oude schildpad, de groene boom, de slak of gebruik je fantasie om een ander dier te bouwen Combineer de dieren uit de Swamp set met de andere dieren van het Wildlife thema, zoals de giraffen of de leeuw om meer te leren over het dierenrijk!

  Inhoud van de speelgoedset:
  - 12 gekleurde biologische blokken met meerdere prints 2 in 1 bouwplezier - Meerdere leerboekjes om mee te bouwen.

  De speelgoedstenen zijn gemaakt van de reststoffen van de suikerriet plant en daarmee van natuurlijke oorsprong. Het speelgoed draagt bij aan een verbetering van ons toekomstige leefklimaat en bespaart 8 keer de C02 uitstoot. Het spelen met blokken is goed voor de motorische ontwikkeling van een jong kind. De blokken van zijn in Nederland gemaakt op natuurlijke basis. Ze zijn veilig en leerzaam.
  lees meer

  Specificaties