BigBen Nintendo Switch LIte berschermhoes hardcase, -

  BigBenNintendo Switch LIte berschermhoes hardcase

  14.99
  vandaag besteld, maandag in huis

  BigBen Nintendo Switch LIte berschermhoes hardcase

  Op je mooie nieuwe Nintendo Switch Lite ben je natuurlijk hartstikke zuinig! Logisch, je wilt het scherm van je device mooi houden en krassen en vette vingerafdrukken zo veel mogelijk vermijden. Met de Nintendo Switch Lite harde beschermhoes blijft je geliefde apparaat langer mooi en is hij optimaal beschermd tegen allerlei invloeden van buitenaf.

  Simpel design met maximale bescherming
  Het design van deze Nintendo Switch Lite harde beschermhoes is simpel, maar hij doet wat hij moet doen: jouw device zo goed mogelijk beschermen. Het ontwerp van deze stevige, transparante hoes staat dan ook helemaal in het teken van die functionaliteit. Omdat hij transparant is, valt de beschermhoes nauwelijks op als hij om je Nintendo Switch Lite zit. De ideale beschermhoes voor iedereen die zich liever wil focussen op zijn of haar spel dan op het design van een beschermhoes.

  Nintendo Switch Lite harde beschermhoes
  De Nintendo Switch Lite harde beschermhoes is ontzettend sterk en onbuigzaam en gemaakt van stevig, transparant plastic. Je klikt de console gemakkelijk en snel in het hoesje en je kunt gelijk beginnen met het spelen van je favoriete games. Uiteraard blijven alle functies en knoppen van je Nintendo Switch Lite nog steeds werken als je deze hoes om je console hebt zitten.

  Bescherming tegen stof, vuil en krassen
  De Nintendo Switch Lite harde beschermhoes beschermt je console optimaal tegen krassen, stof en beschadigingen. Ook als je je Nintendo Switch Lite even niet gebruikt en hij bijvoorbeeld in een la ligt. Wil je de console meenemen? Dan is het aan te raden om een extra hoesje om het apparaat te doen die ‘m ook extra beschermt tegen valpartijen.

  Zoek je een handige hoes die jouw geliefde Nintendo Switch Lite optimaal beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf en wil je een exemplaar dat niet te kleurrijk of opvallend is? Dan is deze Nintendo Switch Lite harde beschermhoes van Bigben de ideale keuze voor jou.
  lees meer

  Specificaties