BigBen Blueway Stereo Gaming Headset voor PS4 & PC, Zwart, Blauw

  BigBenBlueway Stereo Gaming Headset voor PS4 & PC

  22.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  BigBen Blueway Stereo Gaming Headset voor PS4 & PC

  Deze  BigBen  Blueway Stereo Gaming Headset is speciaal ontwikkeld voor de Playstation 4, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van je PS4. Dankzij de standaard 3,5mm-aansluiting kun je de headset echter ook gebruiken op PC of andere consoles.
  Tijdens het spelen hoor iedere tegenstander op tijd aankomen. Door de handige microfoon kun je snel tactieken bespreken met teamgenoten of iemand waarschuwen voor een sniper die op de loer ligt. Naast luisteren, kun je ook praten met je teamgenoten of andere gamers. De microfoon aan deze gaming headset voor PS4 geeft je alle vrijheid die je tijdens het gamen nodig hebt. Je kunt het volume van de microfoon aanpassen of het geluid helemaal muten met het handige knopje op het snoer. Wil je je microfoon even helemaal niet gebruiken? Dan klap je 'm snel en gemakkelijk omhoog zodat deze tijdens het spelen niet in de weg zit.

  Voldoende bewegingsvrijheid tijdens het spelen
  Deze gaming headset voor PS4 heeft een snoer van 1,2 meter. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid, maar kom je niet direct in de knoop met het snoer van je headset als je beweegt tijdens het gamen. Je kunt de snoer direct in PlayStation 4 controller inpluggen en daardoor direct zorgeloos gamen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie