BIG Bobby Classic loopauto

  BIGBobby Classic loopauto

  42.95
  Classic
  vandaag besteld, donderdag in huis

  BIG Bobby Classic loopauto

  De Classic Bobby loopauto van BIG is een auto die garant staat voor jaren speelplezier! De auto is zeer veilig, geschikt om gedurende een langere periode te gebruiken én geeft ook nog eens stoer geluid wanneer deze buiten gebruikt wordt.

  Zwaartepunt
  Dankzij het lage zwaartepunt van de loopauto is deze heel gemakkelijk en veilig in gebruik. Hij is nagenoeg onverwoestbaar en staat zeer stevig op de weg. Dankzij de vier stevige en brede banden kun je niet omvallen!

  Knieruimte
  De loopauto is voorzien van voldoende knieruimte achterop de auto. Dit zorgt ervoor dat de auto gedurende een langere (levens-) periode gebruikt kan worden. Zijn je kinderen nog jong? Al vanaf 1 jaar kunnen ze gebruiken maken van de auto. Lijkt het dat je kinderen te groot worden? Geen probleem! Ze kunnen de knieën achterop de loopauto plaatsen en alsnog over de weg scheuren. Zo kan je zoon of dochter wel tot zijn/haar 7de levensperiode gebruik maken van deze loopauto.

  Geluid
  Dankzij de banden van de loopauto maakt deze een stoer en overweldigend ''motor'' geluid. Dit geluid hoor je vooral wanneer je over asfalt rijdt en geeft de loopauto een stoere uitstraling mee.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 59 x 27 x 31cm (LxBxH)
  - Gewicht: 3600gr.
  - Maximale belasting: 50kg
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer