Bewust Vitaal Box (DVD)

  Bewust Vitaal Box (DVD)

  21.99

  Bewust Vitaal Box (DVD)

  Een totale workout voor het hele lichaam.

  - Cardio: Cardio is een van de belangrijkste onder – delen van fitness voor het lichaam. Door het toepassen van de bewuste en intensieve Cardio oefeningen versterk je niet alleen het hart maar zul je zien dat het lichaam snel fit wordt en je je substantieel beter voelt.

  - Buikspieren: Ben je op zoek naar de befaamde sixpack? Of wil je net die kleding gaan kopen die nu niet past? Dan is dit hét oefenprogramma dat u zoekt!

  - Yoga: Yoga is een prima manier om aan uw gezondheid te werken. Het zorgt voor een gevoel van geluk en vervulling en moedigt persoonlijke groei en ontplooiing aan. Yoga leert ons hoe we energie moeten halen uit onze innerlijke bronnen en hoe we gezondheid en welzijn kunnen ontwikkelen.

  - Pilates: Pilates is een populaire trainingmethode die helemaal past in onze hectische tijd waarin vele kampen met stressverschijnselen. Mensen die de methode toepassen zullen, zich gracieuzer bewegen, krachtiger spieren ontwikkelen en minder last van stress hebben.

  - Hele lichaam: Er wordt vaak nadruk gelegd op zeer specifieke onderdelen van het lichaam als het op gezondheid en vitaliteit neerkomt. Deze dvd stelt u in staat om met 21 dagen weer fit, afgetraind en gezond te worden en daarbij het hele lichaam in te zetten.
  CardioBuikspierenYogaPilatesHele lichaam
  lees meer

  Specificaties

  GenreDocumentaire
  SubgenreSport [Body & Fitness]
  Speelduur (min)265
  LeeftijdAlle leeftijden
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.