Beurer IPL5500 Pure Skin Pro ontharingsapparaat
 • uitverkocht

  BeurerIPL5500 Pure Skin Pro ontharingsapparaat

  92.83
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Beurer IPL5500 Pure Skin Pro ontharingsapparaat

  Dit IPL lichtontharingsapparaat van Beurer maakt gebruik van ultramoderne IPL-lichttechnologie die ook door dermatologen voor professionele ontharing wordt gebruikt. De lichtimpulsen deactiveren de haarwortel diep onder de huid en voorkomen zo dat de haren teruggroeien. Het resultaat is dat er tot wel 50% minder haar is na slechts 3 of 4 behandelingen. Het IPL lichtontharingsapparaat heeft 3 intensiteitsstanden en het lichtoppervlak van 3.1 cm2 zorgt voor een bijzonder snelle behandeling. Voor de behandeling van het complete lichaam is slechts ongeveer 20 minuten nodig. Het apparaat heeft een handzaam en compact design, dat perfect is voor de behandeling van kleine en moeilijk te bereiken delen van het lichaam.
  De Beurer Pure Skin Pro IPL5500 maakt gebruik van klinisch geteste technologie voor maximale veiligheid thuis. Dankzij het geïntegreerde uv-filter wordt de huid beschermd en ook de 2-in-1 huidtype- en huidcontactsensor garandeert een veilige behandeling.

  Beurer MyIPL-app
  De gratis Beurer MyIPL-app leidt je door het toepassingsproces en stelt een individueel behandelingsplan samen voor een professioneel gebruik. Zo weet je altijd wat de beste behandeling is voor jou!

  Let op: dit apparaat is niet geschikt voor donkere huidskleuren en mogelijk niet effectief bij wit of licht haar.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie