Beter Bed slaapbank, Zwart

  Beter Bedslaapbank

  129.-
  • Grijs
  • Zwart
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  Beter Bed slaapbank

  Door het handige klik-klak systeem creeërt u met deze slaapbank snel een slaapplaats. Ideaal te gebruiken als logeerbed maar op de studentenkamer doet deze bank het ook goed. Deze speciale Webdeal is niet in onze winkels te bezichtigen maar wel te bestellen. De diepte van het zitgedeelte van deze slaapbank is 50 cm.

  Afmetingen

  - Bank: 73x180x81 cm (hxbxd)
  - Bed: 33x180x96 (hxbxd)
  - Zitdiepte: 50 cm

  Beter Bed
  De bedden van Beter Bed staan voor heerlijk comfortabel slapen voor een verassend voordelige prijs. Combineer de Texas slaapbank met zacht bedtextiel en een mooi dekbedovertrek en je creëert een heerlijke slaapplek in een handomdraai maak je er weer een fijne zitplek van.

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe slaapbank zolang mogelijk mee gaat. Zorg voor een stabiele ondergrond zodat je slaapbankstevig staat. Om de slaapbank het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om deze af en toe te stofzuigen.

  De levering
  De bezorgers van Beter Bed brengen de Texas slaapbank naar de kamer waar jij het bed graag wilt hebben. De montage van de slaapbank dien je zelf te doen. Tip: Moet de slaapbank naar boven? Meet voor aankoop wel even goed of elk onderdeel ook door je trapgat of gang past.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie