Beter Bed pocketveringmatras Platinum Pocket Superieur Platinum Pocket Superieur (160x200 cm), Wit

  Beter Bedpocketveringmatras Platinum Pocket Superieur Platinum Pocket Superieur (160x200 cm)

  1419.-2838.-je bespaart 1419.-
  160x200
  Stevig
  met 5 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed
  Hoe kies je een matras?

  Hoe kies je een matras?

  Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste matras.Klik hier voor de matrassenwijzer.

  Beter Bed pocketveringmatras Platinum Pocket Superieur Platinum Pocket Superieur (160x200 cm)

  Bijzonder aan dit pocketveermatras in de maat 160x200 is dat de afdeklaag bestaat uit een combinatie van mini-pocketveren en koudschuim. Dat zorgt voor een ongekend verfijnde ondersteuning en uitstekende ventilatie. De 7 comfortzones ondersteunen uw schouders, onderrug en heupen. De tijk (matrashoes) bestaat uit antiallergische materialen en heeft een luxe uitstraling met zachte touch. Het matras is makkelijk hanteerbaar dankzij luxe handgrepen.

  Ligcomfort Platinum Pocket Superieur matras
  Wij snappen heel goed dat jij wilt weten wat je van dit matras kunt verwachten. Het matras heeft een 7-zone comfortverdeling die je hoofd, nek, schouders, rug, heupen, bekken en benen ondersteunen. Er zijn maar liefst 500 veren per m2 in het matras verwerkt: hoe hoger het aantal veren per m2, des te beter het matras zich aan kan passen aan je lichaamsvorm en gewicht. Het matras heeft een afdeklaag van mini pockets (3,8 cm) en HR schuim SG35 (2,5 cm).

  Hardheid van dit matras is: stevig
  Het matras is geschikt voor een gewicht tot 140 kg per lighelft, van dit matras is er ook een variant beschikbaar voor een gewicht tot 100 kg per lighelft en 120 kg per lighelft.

  Onderhoud
  Je wilt natuurlijk zolang mogelijk genieten van jouw nieuwe matras. Het is belangrijk om je matras daarom goed te onderhouden. Het Platinum Pocket Superieur matras is eenzijdig beslaapbaar, hierdoor hoef je het matras niet te keren. Wel adviseren wij om het matras eenmaal in de twee maanden te draaien van het hoofdeinde naar het voeteneinde. Dit kan eenvoudig met de handgrepen aan de zijkant. Daarnaast is de hoes van dit matras wasbaar op 60 graden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer