Matrassen
Beter Bed pocketveringmatras Platinum Pocket Foam (80x200 cm)
 • omruilgarantie
 • -€55

  Beter Bedpocketveringmatras Platinum Pocket Foam (80x200 cm)

  551.40496.26je bespaart 55.14
  80x200
  Medium
  met 2-3 dagen in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed
  Omruilgarantie

  Omruilgarantie

  Wij bieden bij dit matras een omruilgarantie van maximaal 90 dagen. Lees de informatie in de actievoorwaarden.

  korting!

  korting!

  Profiteer van kortingen op Beter Bed! Deze actie loopt tot en met 22 maart. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Beter Bed pocketveringmatras Platinum Pocket Foam (80x200 cm)

  Met dit pocketveermatras in de maat 80x200 ligt u bijzonder comfortabel door de afdeklaag van koudschuim, die zich perfect aan uw lichaam aanpast. De opencellige structuur en de ca. 500 pocketveren per m² zorgen voor een uitstekende vochtregulatie. De tijk (matrashoes) bestaat uit antiallergische materialen en heeft een luxe uitstraling met zachte touch. Het matras is makkelijk hanteerbaar dankzij luxe handgrepen.

  Ligcomfort Platinum Pocket Foam matras
  Wij snappen heel goed dat jij wilt weten wat je van dit matras kunt verwachten. Het matras heeft een 7-zone comfortverdeling die je hoofd, nek, schouders, rug, heupen, bekken en benen ondersteunen. Er zijn maar liefst 500 veren per m2 in het matras verwerkt: hoe hoger het aantal veren per m2, des te beter een matras zich aan kan passen aan je lichaamsvorm en gewicht. Het matras heeft een afdeklaag van HR schuim SG35.

  Hardheid van dit matras is: medium
  Het matras is geschikt voor een gewicht tot 120 kg per lighelft, van dit matras is er ook een variant beschikbaar voor een gewicht tot 100 kg per lighelft en 140 kg per lighelft.

  De levering
  De bezorgers van Beter Bed brengen dit matras naar de kamer waar jij deze graag wilt hebben. Tip: meet voor aankoop wel even goed of elk onderdeel ook door je trapgat of gang past.

  Onderhoud
  Je wilt natuurlijk zolang mogelijk genieten van jouw nieuwe matras. Het is belangrijk om je matras daarom goed te onderhouden. Het Platinum Pocket Foam matras is eenzijdig beslaapbaar, hierdoor hoef je het matras niet te keren. Wel adviseren wij om het matras eenmaal in de twee maanden te draaien van het hoofdeinde naar het voeteneinde. Dit kan eenvoudig met de handgrepen aan de zijkant. Daarnaast is de hoes van dit matras wasbaar op 60 graden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie