overzicht
Beter Bed pocketveringmatras Platinum Pocket Deluxe Gel, 180x200
 • korting
 • -12%

  Beter Bedpocketveringmatras Platinum Pocket Deluxe Gel

  1189.-1046.32je bespaart 142.68
  180x200
  Extra stevig
  meer dan 5 weken, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed
  korting

  Korting op Beter Bed
  Profiteer nu van extra scherpe prijzen op het Beter Bed assortiment! De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. De actie loopt tot en met 24 juni 2019. Wees er snel bij, want OP=OP!


  Beter Bed pocketveringmatras Platinum Pocket Deluxe Gel

  Een perfect slaapklimaat is gegarandeerd bij dit drukverlagende en soepele pocketveermatras in de maat 180x200 met ca. 500 veren per m² en New Generation Gel. New Generation Gel is een zeer opencellig schuim en heeft daardoor een goede ventilatie en luchtcirculatie. Dankzij 7 comfortzones vormt het matras zich ter hoogte van uw schouders, onderrug en heupen op de juiste manier naar uw lichaam. Vocht wordt goed gereguleerd dankzij een speciale comfort laag  van antiallergische materialen in de tijk (matrashoes). Het matras is makkelijk hanteerbaar dankzij luxe handgrepen.

  Ligcomfort Platinum Pocket deluxe Gel
  Wij snappen heel goed dat jij wilt weten wat je van dit matras kunt verwachten. Het matras heeft een 7-zone comfortverdeling die je hoofd, nek, schouders, rug, heupen, bekken en benen ondersteunen. Er zijn maar liefst 500 veren per m2 in het matras verwerkt: hoe hoger het aantal veren per m2, des te beter een matras zich aan kan passen aan je lichaamsvorm en gewicht. Het matras heeft een afdeklaag van HR schuim SG45 (new generation foam).

  Hardheid van dit matras is: medium
  Het matras is geschikt voor een gewicht tot 140 kg per lighelft, van dit matras is er ook een variant beschikbaar voor een gewicht tot 100 kg per lighelft en 120 kg per lighelft.

  De levering
  De bezorgers van Beter Bed brengen dit matras naar de kamer waar jij deze graag wilt hebben. Tip: meet voor aankoop wel even goed of elk onderdeel ook door je trapgat of gang past.

  Onderhoud
  Je wilt natuurlijk zolang mogelijk genieten van jouw nieuwe matras. Het is belangrijk om je matras daarom goed te onderhouden. Het Platinum Pocket deluxe Gel matras is eenzijdig beslaapbaar, hierdoor hoef je het matras niet te keren. Wel adviseren wij om het matras eenmaal in de twee maanden te draaien van het hoofdeinde naar het voeteneinde. Dit kan eenvoudig met de handgrepen aan de zijkant. Daarnaast is de hoes van dit matras wasbaar op 60 graden.
  lees meer

  Specificaties

  Zo kun je het combineren

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand