Beter Bed Bossflex 600 deluxe, Antraciet
 • -50%

  Beter BedBossflex 600 deluxe

  169.50339.-je bespaart 169.50
  70x210
  met 5 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  Beter Bed Bossflex 600 deluxe

  De lattenbodem Bossflex 600 vlak deluxe van het eigen merk Beter Bed Basic biedt je goede ondersteuning over de gehele breedte. Je bepaalt heel eenvoudig zelf de ondersteuning en veerkracht bij de heup- en schouderzone. In vergelijking met lattenbodem Bossflex 600 vlak is deze deluxe variant voorzien van latten met overliggende geveerde rubberen kappen. Dat betekent dat de lat als het ware zweeft. Het lichaam wordt in zijn geheel beter ondersteund en je geniet van betere veerkracht. Daarnaast heeft het een extra kunststof schotel, dit biedt extra comfort bij de schouders.

  De Bossflex 600 is tevens verkrijgbaar in een vlakke, handverstelbare, elektrische en elektrische deluxe variant.

  Meer over de bedbodem
  Bepaal dankzij een eenvoudig schuifmechanisme heel gemakkelijk waar je extra veerkracht en ondersteuning bij je heupen en schouder kunt gebruiken. Door de extra kunststof schotel biedt deze lattenbodem extra comfort bij de schouders. Deze vlakke lattenbodem heeft 36 latten welke in een duurzaam rubberen houder zitten. Doordat de latten veren, bieden zij je optimaal ligcomfort. Daarnaast liggen de latten kort op elkaar, hierdoor is deze lattenbodem ook erg geschikt voor pocketveermatrassen. Zijn deze tussenruimtes te groot dan krijgt een pocketveermatras namelijk niet voldoende ondersteuning en kunnen de veren door de afdeklaag komen. De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo.

  Deze bedbodem blinkt uit in:
  • Goede ondersteuning hele lichaam
  • Extra comfort bij schouders
  • Vering over het gehele oppervlak

  Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
  Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

  Levering & garantie
  Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe lattenbodem. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’. Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met een ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

  Kenmerken:

  - Maximale belasting: 120 kg

  - Vering gehele ligoppervlakte

  - Kantelbare latten

  - Aantal latten: 39

  - Kantelbare schotels

  - Aantal schotels: 8

  - Schouderzone

  - Schuifmechanisme, heupzone

  - Uitvoering: vast

  lees meer

  Specificaties

  Ligmaat lengte (cm)210
  Ligmaat breedte (cm)70
  KleurAntraciet
  MerkBeter Bed
  Garantie2 jaar garantie
  EAN4250946312002
  artikelnummer56-57-87
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.