Complete boxsprings
Beter Bed complete boxspring Cisano (90x200 cm), Roestbruin

  Beter Bedcomplete boxspring Cisano (90x200 cm)

  437.-
  Roestbruin
  90x200
  met 4 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed

  Beter Bed complete boxspring Cisano (90x200 cm)

  Deze Cisano boxspring van Beter Bed heeft een unieke uitstraling door de roestbruine kleur van de boxen. Het is een comfortabele boxspring met een klassiek design. De kleur zorgt er echter voor dat de boxspring een echte eye catcher wordt in de slaapkamer. Deze boxspring heeft een afmeting van 90x200 cm en wordt geleverd met een eenpersoons matras en een topmatras. De zes ronde, grijze pootjes zorgen voor een stevig geheel. De box heeft een kern van verende latten, die zowel veerkracht als stevigheid geven.

  Alle voordelen van de Cisano boxspring van Beter Bed
  We hebben alle voordelen van deze boxspring voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van deze boxspring kunt verwachten.
  - Boxspring inclusief hoofdbord, matrassen en topmatras
  - Verkrijgbaar in meerdere ligmaten
  - Tijdloze uitstraling

  Afmetingen
  - Ligmaat: 90x200 cm
  - 1 matras: 90x200 cm
  - Instaphoogte incl. matras en topmatras: 54,5 cm
  - Hoofdbord afmeting: 91,5x90x8 cm (hxbxd)
  - Afmetingen totaal: 96x90x208 cm (hxbxl)
  (de lengte van de boxspring totaal is gemeten inclusief het hoofdbord)

  Matras
  Deze boxspring combinatie wordt geleverd inclusief het bijbehorende matras in 90x200 cm. Het matras heeft aan beide zijden een 2 cm polyether SG25. Deze laag bevindt zich bovenop de veren kern en zorgt voor een extra ligcomfort. De polyether afdeklaag wordt gekenmerkt door het goede aanpassingsvermogen en een zeer goed ventilerend vermogen. Het matras is geschikt voor personen tot 100 kg.

  Boxspring bodem
  De boxspring bodem bestaat uit een deel die bevestigd kan worden aan het hoofdbord. De boxspring heeft een kern van verende latten. Deze kern geeft een volledige ondersteuning aan de matras dat op de boxspring komt te liggen.

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat deze boxspring zo lang mogelijk meegaat, zodat jij jaren kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Daarom geven we je het volgende advies voor het onderhoud van de boxspring:
  - De boxspring kan gereinigd worden door middel van het stofzuigen met een meubelmondstuk.
  - Keer het matras regelmatig om (in de breedte, maar ook in de lengte).

  De levering
  De bezorgers van Beter Bed brengen de Cisano boxspring naar de kamer waar jij de hem graag wilt hebben en zetten je aankoop op de plek die je wenst. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is de boxspring in elkaar zetten! Tip: meet voor aankoop wel even goed of elk onderdeel ook door je trapgat of gang past.

  Beter Bed
  De boxsprings van Beter Bed staan voor een vertrouwde kwaliteit, heerlijk comfortabel slapen en voor een verassend voordelige prijs. Combineer de Cisano boxspring met zacht bedtextiel en een mooi dekbedovertrek en je creëert een heerlijke slaapplek.

  Garantie
  Op deze boxspring van Beter Bed heb je 2 jaar garantie. Voor de actuele garantievoorwaarden zie de site van Beter Bed.

  Probeer het uit
  We kunnen ons voorstellen dat het lastig inschatten is of de boxspring goed in en bij je kamer past. Komt het toch niet helemaal overeen met jouw wensen? Dan kun je binnen 14 dagen een afspraak maken en komen wij de boxspring weer ophalen. LET OP! De boxspring dient onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie