• -25%

    Beter Bed Bossflex 400

    239.25je bespaart 79.75
    319.-adviesprijs
    120x200

    Beter Bed Bossflex 400

    Met lattenbodem Bossflex 400 vlak van het eigen merk Beter Bed Basic kies je voor een solide, beukenhouten lattenbodem. In vergelijking met lattenbodem Bossflex 200 vlak zorgt deze lattenbodem voor extra ondersteuning bij de heup- en schouderzone door de comfortzones en kun je eenvoudig met het schuif-mechanisme de hardheid van de bodem naar eigen wens aanpassen. Doordat je zelf kunt bepalen waar je extra steun en veerkracht wenst, biedt de bodem je extra veel ligcomfort.

    De Bossflex 400 is tevens verkrijgbaar in een handverstelbare en elektrische variant. Heerlijk wanneer je graag langere tijd in bed verblijft met een goed boek of je lievelingsserie.

    Meer over de bedbodem
    Bepaal dankzij een eenvoudig schuifmechanisme heel gemakkelijk waar je extra veerkracht en ondersteuning bij je heupen en schouder kunt gebruiken. Deze vlakke lattenbodem heeft 28 latten welke in een duurzaam rubberen houder zitten. Doordat de latten veren, bieden zij je optimaal ligcomfort. De lattenbodem Bossflex 400 vlak is geschikt voor vrijwel alle typen matrassen en ledikanten. De bodem is geschikt voor personen met een gewicht tot 120 kilo. Ben je wat zwaarder? Kies dan voor de Bossflex 600.

    Deze bedbodem blinkt uit in:
    • Extra steun zelf instelbaar
    • Geschikt voor alle matrassoorten
    • Ook verkrijgbaar in handverstelbare en elektrische variant

    Hoe houd je je bedbodem langer mooi?
    Neem de bedbodem af en toe af met een vochtig doekje zodat deze stofvrij blijft.

    Levering & garantie
    Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe lattenbodem. Bekijk de specificaties. Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met een ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Het geeft tevens een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

    - maximale belasting: 120 kg
    - aantal latten: 28
    - kantelbare latten
    - schouderzone
    - schuifmechanisme, heupzone
    - uitvoering: vast
    lees meer

    Specificaties

    Ligmaat lengte (cm)200
    Ligmaat breedte (cm)120
    MateriaalBeuken
    KleurGrijs
    MerkBeter Bed
    Garantie2 jaar garantie
    EAN4250946311425
    bekijk alle specificaties
    Garantie

    Reviews (15)

    algemene beoordeling
    (15 reviews)

    Laat je verrassen

    Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.