Bestway zwembad Alderney set rond 360, Grijs
 • Uitverkocht

  Bestwayzwembad Alderney set rond 360

  759.-559.-je bespaart 200.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  tot 50% korting

  tot 50% korting

  Profiteer nu van extra scherpe prijzen op tuinmeubelen en meer.

  Bestway zwembad Alderney set rond 360

  Het Bestway Hydrium zwembad heeft een afmeting van 360 x 120 cm. Dit zwembad is geschikt voor het hele gezin, zodat je op een warme zomerdag heerlijk kunt afkoelen in je eigen zwembad! Het zwembad wordt geleverd inclusief filterpomp voor schoon water, een ladder om gemakkelijk het zwembad in- en uit te klimmen en een instructie DVD om het zwembad op te zetten.

  Montage
  Bij het zwembad wordt een instructie DVD meegeleverd waar alle stappen je eenvoudig worden uitgelegd en voorgedaan. Alle benodigde materialen zijn meegeleverd, waardoor je snel van het zwembad gebruik kunt maken.

  Ladder
  Je zult over de zwembadrand van 120 cm moeten klimmen om in en uit het zwembad te komen. Hiervoor wordt een ladder meegeleverd welke je stevig aan de rand kunt bevestigen.

  Een schoon zwembad
  Bij dit zwembad wordt een skimmer en een filterpomp meegeleverd. De skimmer vangt al het drijvende grofvuil zoals bladeren en takjes op in een mandje, voordat het naar de filterpomp gaat. Het mandje kun je gemakkelijk losmaken en leeghalen. De filterpomp zorgt ervoor dat ook kleine stofdeeltjes uit je zwembad worden gefilterd.

  Materiaal wanden
  De wand van dit zwembad is maar liefst 120 cm hoog. De wanden zijn gemaakt van 0,4mm dik staal. De liner van het zwembad is gemaakt van 0,4mm pvc. De extra rand van 16cm zorgt voor nog meer versteviging en daarbij dus ook veiligheid. De sterke materialen zorgen voor een stevig bad waar je lang plezier van kan hebben.

  Overwinteren
  De materialen zijn van dermate goede kwaliteit dat het zwembad het hele jaar door buiten kan blijven staan. Hierdoor hoef je hem niet elk jaar op- en af te breken.

  Ondertegels
  Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 7 pakken nodig.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 360x360x120cm
  Materiaal frame: staal
  Materiaal bad: 0,4mm pvc
  Inhoud zwembad: +/- 10990 liter
  Pomp capaciteit: 2000 L/uur
  Garantie: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties