overzicht
Bestway Power Steel Frame zwembad (404x201 cm)
 • -21%

  BestwayPower Steel Frame zwembad (404x201 cm)

  419.-329.-je bespaart 90.-
  20 reviews
  404x201
  Rechthoek
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bestway Power Steel Frame zwembad (404x201 cm)

  Met dit rechthoekige zwembad van Bestway, de Power Steel Rectangular Frame pool met een afmeting van 404x201x100 cm, heb je een volwaardig zwembad voor in je eigen tuin. Het zwembad is eenvoudig op te zetten en is voorzien van een filterpomp voor optimaal fris en helder zwemwater. Het bad heeft een stevig metalen frame en is gemaakt van 3 laags PVC en polyester.

  Het zwembad wordt geleverd met filterpomp, safety ladder, reparatieset en DVD. Het bad is gemakkelijk te monteren en te demonteren.

  Ondertegels
  Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Met één pak van 50x50cm ondertegels (8st.) kun je een oppervlakte van 2m² afdekken. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 5 pakken voldoende.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 404x201x100 cm
  - Oppervlakte: 8.12m²
  - Inhoud (90%): 6.478 liter
  - Pomp capaciteit: 2.006 L/uur
  - Gewicht: 65,9 kg
  lees meer

  Specificaties

  Zo kun je het combineren

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(20 reviews)
  Meest recent

  top zwembad

  Geweldige service Makkelijk op te zetten sterk materiaal voldoet aan de eisen

  Afmeting: 287x201Model: Rechthoek

  een fijn zwembad

  het is een fijn zwembad en heb er nog flink van genoten met deze na zomer. het is een makkelijk bad om op te zetten raad het iedereen aan.

  1 persoon vond dit nuttig

  Mooi maar niet volgens de beschrijving.

  Jammer dat de opgegeven maten niet overeenkomen met de daadwerkelijke frame maat. Die is nl 2.60 x 1.80 meter (bovenzijde bad).De maat op de bodem is 2.87 x 2.01 meter. Het lijkt me duidelijker als alle maten vermeld worden (dus ook de ruimte die nodig is om het bad op te zetten). Dit bad gaat retour en zijn grote broer gaat besteld worden.

  Afmeting: 287x201Model: Rechthoek

  Zwembad

  Wij zijn zeer blij met het zwembad was snel opgezet alleen de beschrijving van het trapje was een beetje onduidelijk maar er even goed naar kijken toen ging het goed inelkaar

  Afmeting: 287x201Model: Rechthoek

  ladder

  Het zwembad wordt geleverd met filterpomp, safety ladder, reparatieset en DVD. Het bad is gemakkelijk te monteren en te demonteren. Is dit de ladder die op de foto staat die mee geleverd wordt? want lees in reviews dat mensen zelf ladder kopen maar volgens de beschrijving hoort die erbij te zitten

  Groot zwembad

  Het is een heerlijk zwembad, ook stevig. Ideaal! We hebben er deze zomer heel veel in gezwommen met de kids.

  Afmeting: 549x274Model: Rechthoek

  topartikel

  een hele goede koop. al veel plezier van gehad. makkelijke opbouw. het vullen duurt alleen wel lang maar wat wil je met 17 m3 water. een echte aanrader.

  Afmeting: 549x274Model: Rechthoek

  snel opgezet en na vullen gelijk in gebruik

  Het vorige zwembad was kapot gegaan en we zagen een mooie weersverwachting aankomen. Na bestelling met twee dagen in huis en na opzetten (snel en eenvoudig) gelijk de slang erin en vullen. Inmiddels al verschillende geslaagde zwempartijen gehad. Voldoet aan onze verwachtingen, gaan er nog jaren plezier van hebben. Een echte aanrader!!

  Afmeting: Ø 427Model: Rond

  een fijn zwembad

  zeer fijn zwembad en makkelijk op te zetten binnen 20 minuten opgezet

  Afmeting: 287x201Model: Rechthoek

  Leuk zwembad voor leuke uren

  Een leuk zwembad voor in de tuin waar je als het water goed schoon is lekker kan spelen met je kinderen. Een groot nadeel is de meegeleverde pomp die niet voldoet aan dat wat ik ervan verwacht had maakt wel schoon maar erg slechte begeleiding op het ene formulier 1 X per week schoon maken op een ander elke week een nieuw filter. hoodpunt is een te zwake pomp en helemaal als je er dan nog een verwarmingsmat aan doet daarom 3 x 3 sterren had er meer van verwacht. Kwaliteit van zwembad zelf zeer goed mooie dik stuk zeil. opbouw aanwijzing slecht daar het alfabet bij de firma anders is dan men verwacht abcde en niet ac bfe

  toegevoegd aan winkelmand