overzicht
Bestway Frame zwembad 300 x 201cm, Blauw
 • -14%

  BestwayFrame zwembad 300 x 201cm

  139.-119.-je bespaart 20.-
  vandaag besteld, dinsdag in huis

  Bestway Frame zwembad 300 x 201cm

  Dit 300 x 201 cm grote zwembad van Bestway staat garant voor urenlang speelplezier! Zet het zwembad op voor je kinderen of voor jezelf en je kunt genieten van het mooie weer in het verkoelende water.

  Familie
  Het grote voordeel van dit Bestway zwembad is dat je er met gemak met je hele familie in kunt! Het zwembad heeft een inhoud van 3300 liter en gebruikt worden tot wel 6 personen tegelijk!

  Montage
  De montage van het zwembad gaat zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding. Na het monteren en het aansluiten van de cartridgefilter kun je gelijk beginnen met het vullen van het bad. Dit duurt gemiddeld ongeveer 20 minuten.

  Kwaliteit
  Het zwembad is gemaakt van kwalitatief zeer sterk tritech materiaal. Dit materiaal is een drielagige wand van PVC en polyester, die garant staat voor waterdichtheid. Daarnaast is het frame gemaakt van staal. Dit zorgt ervoor dat het bad zeer stevig staat en geschikt is voor de hoeveelheid water.

  Ondertegels
  Het wordt aangeraden om bij dit zwembad ondertegels aan te schaffen. Deze tegels voorkomen rotting en schimmelvorming, bieden bescherming tegen oneffenheden / scherpe oppervlaktes én hebben een isolerende werking voor het zwembadwater. Met één pak van 50x50cm ondertegels (8st.) kun je een oppervlakte van 2m² afdekken. Om het gehele zwembad op ondertegels te plaatsen is het belangrijk om voldoende tegels aan te schaffen. Voor dit zwembad zijn hiervoor 3 pakken voldoende.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 300 x 201 x 66cm
  - Oppervlakte: 6,03
  - Gewicht: 21,36kg
  - Materiaal zeil: Tritech
  - Materiaal frame: staal
  - Watercapaciteit: 3300 Liter

  Kenmerken filterpomp:
  - Stroomverbruik: 12 volt
  - Capaciteit: 1,2 m³/u
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand