Bestrijding

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Tuinbestrijding: geen last meer van ongedierte in je tuin

Het liefst zit je de hele dag lekker in je tuin. Je geniet van het zonnetje, van de bloemen en planten om je heen en van de kwetterende vogeltjes. Wat heeft de natuur toch veel moois te bieden! Het enige waar je dan weer niet op zit te wachten, zijn die vervelende insecten die de hele tijd om je hoofd vliegen. Optimaal genieten in je tuin? Met de juiste hulpmiddelen heb je geen last meer van vliegen, muggen en andere insecten.

Elektronische vliegenmepper

Die ouderwetse vliegenmepper van vroeger werkt prima, maar deze vraagt toch wel wat inspanning. Op een hete zomerdag heb je helemaal geen zin om met een vliegenmepper rond te rennen. De oplossing? Een elektrische vliegenmepper of een bestrijdingslamp.

Een elektrische vliegenmepper doodt vliegen en muggen zonder dat je hiermee hoeft te slaan. Wel zo fijn op een warme zomerdag. En heb je een bestrijdingslamp? Dan hoef je niet eens van je plek af te komen om insecten te doden. De beestjes vliegen zelf tegen de lamp aan. Hoe dit precies werkt lees je hieronder.

Insecten bestrijden met een bestrijdingslamp

Een bestrijdingslamp wordt ook wel een insectenlamp, een vliegenlamp of een muggenlamp genoemd. De lamp is speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van verschillende soorten insecten, waaronder vliegen en muggen. De insectenlamp is voorzien van een uv-lamp. Vliegen, muggen en andere insecten komen af op het ultraviolet licht dat deze lamp uitstraalt. Komen ze in de buurt van de lamp, om dat licht eens van dichtbij te bewonderen? Dan worden ze gedood door een elektrische schok. Jij hoeft je hangmat in de tuin niet eens te verlaten, maar die vervelende insecten verdwijnen wel mooi als sneeuw voor de zon.

Welke bestrijding past het beste?

Vind je het niet erg om af en toe op te moeten staan om een insect te doden? Dan kun je een elektrische muggenmepper kopen. Deze vraagt een wat actievere houding in de bestrijding van insecten, maar werkt erg goed. En de elektrische vliegenmepper vraagt nog altijd minder inspanning dan de traditionele vliegenmepper. Wel zo fijn, op die warme zomerdagen!

Hanteer je liever een passieve aanpak in de bestrijding van insecten? Koop dan een muggenlamp. Met een vliegenlamp led hoef je niet eens van je stoel te komen om insecten te bestrijden. Ze vliegen zelf naar de lamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.