Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Best of scandinavian crime 5 (DVD)
 • Uitverkocht

  Best of scandinavian crime 5 (DVD)

  11.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Best of scandinavian crime 5 (DVD)

  Dat er uit Scandinavië goede misdaadverhalen komen, weten we al sinds de fantastische detectives die het Zweedse schrijversechtpaar Sjöwall & Wahlöö in de jaren ’60 en ’70 op de mensheid losliet. Maar de laatste jaren is de Scandinavische crime hotter dan ooit. Dat blijkt ook wel uit de vele tv-series uit het hoge noorden die internationaal veel succes oogsten. Deze verzamelbox bevat een aantal ijzersterke voorbeelden.

  THE EAGLE: In de Deense serie The Eagle nemen politiecommissaris Hallgrim Hallgrimsson en zijn mensen het op tegen de internationale georganiseerde misdaad.

  UNIT ONE: Het Deense Unit One is gebaseerd op authentieke misdaaddossiers. Centraal staat een elite-eenheid die in het leven is geroepen om onoplosbare misdrijven toch op te lossen. Ingrediënten: liquidaties, dubieuze motorclubs en tragische misdrijven in eigen kring.

  VARES- THE KISS OF EVIL: Privédetective Jussi Vares verdient de kost met simpele schaduwklusjes. Hij voelt zich steeds minder thuis in de moderne wereld en zijn leven lijkt op een dood spoor te zitten. Maar dan wordt de sleur doorbroken. Na een feestje redt Vares met gevaar voor eigen leven een kennis uit de klauwen van een bende hooligans. Zijn leven wordt zelfs nog spannender als de familie van ene Kerttu hem inhuurt om de nooit opgeloste moord op het meisje te onderzoeken.  The eagle
  Unit one
  Vares: the kiss of evil

  Specificaties

  GenreAktie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur381
  LeeftijdLet op met kinderen tot 16 jaar
  Gesproken talenDeens, Fins
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital 5.1
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand