Best of female fighters (DVD)

  Best of female fighters (DVD)

  12.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Best of female fighters (DVD)

  - Mercenaries: Rebellenleidster Ulrika heeft het plan opgevat om president te worden van de republiek Tajikistan. Om haar doel te bereiken, ontvoert ze de dochter van de Amerikaanse president die voor een vredesmissie in het oorlogsgebied aanwezig is. Ulrika wil op die manier de Amerikaanse regering dwingen haar tegenstanders uit te schakelen. De president wil niet zwichten voor deze chantage en laat een elite team van vrouwelijke commando’s samenstellen voor een gewaagde reddingspoging.

  - Asian school girls: Een groep bikkelharde Aziatische schoolmeiden neemt het op tegen een misdaadorganisatie. Een misdaadsyndicaat in Los Angeles ontvoert een groep schoolmeisjes. De meisjes moeten zowel verleiding als vechtkunsten in de strijd gooien op hun weg naar wraak en leren de criminelen een lesje in knokken.

  - Jalibait: De 17-jarige Anna wordt veroordeeld door de rechtbank om minimaal 4 jaar in gevangenschap door te brengen. Ze belandt in een vrouwengevangenis waar overleven niet simpel is voor iemand die nooit eerder met het gerecht in aanraking is gekomen. De eerste maanden van haar gevangenschap weet ze uit de handen te blijven van bendes en gevangenisbewakers met kwade bedoelingen. Maar hoe meer tijd ze in de gevangenis doorbrengt,
  hoe meer begint haar besluit te groeien om terug te vechten.
  Mercenaries
  Asian school girls
  Jailbait
  lees meer

  Specificaties