BeSafe Izi Go Modular i-Size autostoel groep 0+ black, Black
 • Uitverkocht

  BeSafeIzi Go Modular i-Size autostoel groep 0+ black

  259.-222.-je bespaart 37.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  BeSafe Izi Go Modular i-Size autostoel groep 0+ black

  De iZi Go Modular van BeSafe is een innovatief veiligheidssysteem voor kinderen. Geschikt voor kinderen van 0 tot 12 maanden. De autostoel iZi Go Modular van BeSafe biedt uitstekende veiligheid en comfort voor je kindje. In mei 2016 heeft deze autostoel de topscore ''zeer goed'' in de ADAC/Stiftung Warentest ontvangen.

  Veiligheid
  Het BeSafe iZi Go Modular autostoeltje voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. Zelfs wanneer je het autostoeltje in combinatie met de bijbehorende base gebruikt, voldoet het autostoeltje aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Het autostoeltje biedt zijwaartse bescherming door middel van het Side Impact Protections (SIP) systeem.

  Installatie in de auto
  Het is mogelijk om het autostoeltje op twee manieren in de auto te bevestigen. Je kunt het autostoeltje namelijk met behulp van een 3-punts veiligheidsgordel of met de los verkrijgbare iZi Modular Base. In beide gevallen plaats je het autostoeltje tegen de rijrichting in.

  Comfort
  De unieke combinatie van EPS en schuim in de stoelhelling, samen met een zachte voering, maakt de BeSafe iZi Go Modular een zeer comfortabel kinderzitje voor jouw kindje.

  Gebruiksgemak
  De autostoel is praktisch in gebruik met dank aan de magneten die de gordels aan de kant houden. Het BeSafe iZi Modular Go autostoeltje maakt deel uit van de slimme Modular serie. Het autostoeltje is te gebruiken in combinatie met de BeSafe iZi Modular Base.

  Kenmerken:
  - Beschikt over handige magneten die de gordels opzij houden
  - Comfortabele, zachte bekleding en hoofdsteun
  - Grote zonnekap met UV bescherming
  - Zijwaartse bescherming door Side Impact Protection
  - Compitabel met de BeSafe iZi Modular Base
  - Unieke combinatie van EPS en schuim, samen met een zachte voering
  - Op diverse manieren te bevestigen
  - Lengte kind: 40-75 cm
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie